Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Aurel Hernest

  Bună ziua!
  Se spune că cel mai ușor e să dai sfaturi altuia! Dar, iată, risc s-o fac pentru că, pentru mine, ziarul Argeșul nu e un străin ,ci un organism cu prieteni.
  Așa că, văzând că până azi nimeni n-a catadixit să-și spună o părere aici, în online, după lecturarea ultimelor articole care reflectă frământările omului reprezentativ al presei argeșene, vă aprob și vă îndemn să vă urmați planul, dacă acesta e soluția economică pentru următoarea perioadă. Cu două sugestii pentru forma scrisă, bisăptămânală: nu renunțați la știrile actualității – redactate cât mai succint, chiar dacă au apărut în online – și, restul, să fie gen magazin, revistă etc., solicitând articole unor oameni competenți, în domenii diverse: cultură, știință, istorie, IT, modă, gastronomie, sport … Motivez prima cerință cunoscând bine profilul cititorului de presă scrisă: pensionar, în vârstă, conservator, necunoscător ori cu repulsie față de noua tehnologie informatică, încrezător în cuvântul scris („uite, scrie în ziar!”), cu tabieturi – cafeaua și ziarul, ziarul și banca din parc, controlul zilnic al căsuței poștale ori câteva vorbe schimbate cu poștașul.
  Pentru a doua ,vă sugerez să nu acordați rubrici permanente acelorași autori, ci să-i schimbați cât mai des. Un autor aduce un număr de cititori, mai mulți autori, un număr și mai mare.
  Am scris aceste rânduri pentru că îmi pasă de ziarul unde mi s-a acordat credit încă de la primul articol, n-am fost cenzurat, ba, mai mult, am primit aprecieri și a sprijinit promovarea cărților mele.
  În cazul în care veți opta pentru formatul hibrid, cu actualitate și analize, promit, să pun umărul.
  Cu multă stimă și considerație, al Dvs.

  Reply
  1. 1.1

   Ziarul “Argeșul”

   Vă mulțumim. Cu siguranță așa vom face.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023

error: Content is protected !!