Related Articles

37 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Expresia „am scăpat (de ea)!” este a cuiva/oricui/&scapă …dintr-o mare încercare/BELEA !
  În cazul „plutocratului” Gh. Savu (a nu se confunda cu „PLUTONIER”, „Plutonier major” sau „Plutonier adjutant”din CV-ul unor „editorialişti”) , nu e vorba de volume/ lectura obligatorie pt. Vacanță/ trecute prin mâinile răzbătătoare ale vreunei țărănci îmbătrânite…”cu liceul” …de pe Lunca Cotmenei (ex. „Ciuma” de Albert Camus sau „Procesul” de J. Kafka) ; nici de participarea/ vizionarea la tv româneşti a operației „de spălare” (nu a posteriorului vreunei „artiste” amatoare/ prostituate) , ci chiar a creierului (micuț, e drept !) al telespectatorului ,…prin ubicua şi delirant-universala… ŞTIRE… despre Gheorghe DINCĂ & Evoluția „Cazul Caracal”… în viziunea unor ministrese ca Dăncilă & scrumiera ei, Ana Birchal) !
  E mult mai simplu !
  E satisfacția lui Niculae Moromete, care arucă (în gândul lui !) spre Bisisica cu aceste vorbe , dar uitând să tragă …şi apa !… Aşa cum face şi Argeşel când se uită în oglindă …la baia (din interiorul) şcolii !

  Reply
  1. 1.1

   Argeșel

   Salut Dilly! Cu deferență!

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Savule, poți să explici, de ce Argeşel şi nu Râul Târgului sau Siret ?!

    Reply
 2. 2

  ION

  Am avut ocazia să intru în posesia unor documente falsificate de doamna abramburica. Dar, vorba ceea ce nu face românul pentru bani.
  Cu ceva timp în urmă, eram de părere că niște politicieni mai mult sau mai puțin pregătiți sunt teleportați pe posturi de miniștri, unde la rândul lor sunt manipulați de angajații ministerului.
  În urma experienței cu abramburica am ajuns la concluzia că nimic nu este întâmplător. Miniștrii sunt în cunoștință de cauză privitor la abuzurile care se petrec în sistem, ba mai mult sunt complici și chiar infractori, singurul obiectiv este jaful banului public (și nu numai) precum și îngenucherea omului de rând.
  Drept urmare nu trebuie să ne mirăm de ce se întâmplă în sistemul de educație argeșean.

  Reply
 3. 3

  Mariana

  Este inadmisibil ca un ministrul (Ecaterina Andronescu) amendat de instanțele de judecată pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu (în calitate de ministru) cumulând sume care depășesc 6 cifre (neachitate până în prezent) să mai iasă pe post, să mai emită puncte de vedere, darămite să mai ia decizii și să emită Ordine privind o țară întreagă.
  Ar fi fost bine și frumos dacă Ministerul Finanțelor și- ar fi făcut datoria și ar fi recuperat sumele de amenzi de la doamna ministru.
  Nu trebuie să ne facem iluzii că amenziile vor fi recuperate vreodată, ministrul Finanțelor este de aceeași teapă cu doamna Andronescu și din același partid, iar cum bine știm:
  -corb la corb nu- și scoate ochii, și
  – o mână spală pe alta, și amândouă fața.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  În urmă cu aproximativ 3 – 4 săptămâni am trecut prin curtea ISJ Argeș.
  Nu mică mi-a fost mirarea să văd în curtea respectivă „mașini de mașini” care mai de care.
  Totuși una dintre ele mi-a atras atenția era un mercedes 4 x 4 de ultimă generație cu valoare de catalog de peste 70.000 euro, și nu de neglijat numărul acesteia B-…-MEN.
  Se pare că indivizii de la MEN au venit în teritoriu pentru a verifica și colecta șpaga de la concursul de titularizare.
  În concluzie atâta timp, cât șmecherii de la MEN și ISJ Argeș își permit mașini care nu le găsești nici în curtea multor ambasade sau președinți de țări RAHATUL și CORUPȚIA din sistem sunt în cantități impresionante.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  PDL-istul care a desfiinţat şcoli în Argeş se numește BRATU și pentru munca depusă a fot foarte apreciat de PSD. Drept urmare în anul 2018 acesta a fost numit de către PSD- partidul la putere , secretar de Stat în cadrul Ministerului Educației Naționale fiind cunoscut și drept un om foarte pregătit din punct de vedere politic în colectarea banului din teritoriu.
  Ce mie Bratu, Tudosoiu, Gardin, Andronescu sau altă arătare politică?
  Toți sunt politicieni având aceleași proprietăți și aptitudini caracteristice politicianului român și anume :
  – escroc,
  – hoț,
  -etc.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   „Ce MI-E Bratu”,… nu-i aşa ?

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    Poate ar fi mai bine „ce îmi este”, dar este intersant că ai înțeles ideea.

    Reply
 6. 6

  Anonim

  Domnule, ești pornit rău, dar chiar toți?

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Dar ce? Matale ai văzut din cei menționați mai sus vreunul cinstit care să nu fie și escroc.

   Reply
  2. 6.2

   Anonim

   Sunt sigur că dacă s-ar da examen de titularizare pe cinstite niciunul din „Batu, Tudosoiu, Gardin, Andronescu sau altă arătare politică” nu ar lua mai mult de nota 3.
   De altfel cunoaștem foarte bine cum și-au făcut respectivii intrarea în învățământ și ce le poate pielea.

   Reply
   1. 6.2.1

    Anonim

    Suntem de aceeasi părere (doxa) !

    Reply
 7. 7

  Anonim

  Tudosoiu a mai primit un an conducerea ISJ-ului. Cred ca tu ești dintre cei care au luat sub 5.00 la titularizare si ești supărat rău pe ei.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   „vreunul cinstit, care să nu fie şi escroc”!!!?
   În presa…de provincie se respectă , totuşi, cele 4patru Principii ale logicii formale !
   Acum vezi, de ce nu poți să fii ziaristă şi , în niciun caz,…profesor ?!

   Reply
   1. 7.1.1

    Anonim

    Pentru cine nu se pricepe, pleonasmul este folosit în tehnica juridică pentru a accentua anumite aspecte.
    Apăi matale vorbești la genul feminin (ziaristă), iar puțin mai apoi utilizezi masculinul de profesor. Probabil că nici tu nu ești sigur dacă ești femeie sau bărbat.
    Acum, sper că ai înțeles de ce ești un simplu gargaragiu de politician.

    Reply
  2. 7.2

   Anonim

   „supărat rău”, exprimare colocvială/populară, dar care încalcă „principiul identității” din logică şi „principiul/regula dublei negații”/Dubla negație= afirmație !

   Reply
   1. 7.2.1

    Anonim

    Iar te-ai înșelat și în concluzie nu ai înțeles nimic.

    Reply
    1. 7.2.1.1

     Anonim

     Penibil se argumentează doar în mediul …”Cazul Caracal”(în curând Deveselu) …sau in „editoriale” semnate de 2doi Gheorghe : Smeoreanu (Vâlcea) & Savu (Argeş) !

     Reply
     1. 7.2.1.1.1

      Anonim

      Vrabia malai viteazu

     2. 7.2.1.1.2

      Anonim

      Păi , de ce nu ciripeşti aşa, …”vrăbiuță” ?!!….Când ai timp, treci…pe la moară !…

  3. 7.3

   Anonim

   „Cred ca tu ești dintre cei care au luat sub 5.00 la titularizare si ești supărat rău pe ei.”
   Poți să mergi la biserică și să crezi mult și bine.
   Până una alta, nici 5 la titularizare nu am luat, că nu aveam cum (nu se dau note nici sub 5 și nici peste 5 celor care nu participă la titularizare) și în mod sigur nu sunt unul din cei care au dat șpaga ceea de toate zilele.

   Reply
   1. 7.3.1

    Anonim

    Vorbeşte mă , doamnă, mai încet/îngrijit, …ce dracu’ !!?… Se zice „taxă de protecție”/ „TVA inclus” ! , nu …”şpaga cea de toate zilele”!…Şi nu te mai bâlbâii/fâțâiI atâta ca…” sosia ” (ştii tu cui !)…”aceea”… a lui Dincă/Rellu/Costelu, care n-a livrat …la sursă TOT…Produsul.!…

    Reply
    1. 7.3.1.1
     1. 7.3.1.1.1

      Anonim

      Merçi, la fel !

    2. 7.3.1.2

     Anonim

     Denumirile șpăgii le dă fiecare cum consideră.
     Inclusiv organele statului corupte utilizează diverse denumiri codificate ale șpăgii.

     Reply
 8. 8

  Anonim

  Doamna prim-ministru Veorica Vasilica Dăncilă , cum nu putea , totuşi, să-l readucă ministru la „Educație şi Învățământ” pe… „monumentalul” …RECTOR de la „Ştefan cel Mare” Suceava, Valentin Popa, pentru a se bucura şi ea de „conversație spumoasă” şi alte asemenea (ei), după ceva ezitări, a găsit un surogat si pt. NECHEZOL , „Mânzul” argeşean…de adopție, Constantin VALECA , lăsând PSD Arges fără izotopul său radioactiv care producea …electricitate pt. incubatorul ,,,”de ouă” !… de la Cornu (PH) …al lui Adrian Năstase şi Doamna (DANA) de pe vremea lu’ Mătuşa Tamara !…

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Instituțiile de educație sunt doar niște firme prin intermediul cărora se spală bani pentru politicieni.
  capul Mafiei nu este nimeni altcineva decât MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE.
  Restul că totul este pentru binele educabilului, nu este decât o teorie care nu se găsește de nicio culoare în practică.

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   ‘T’ai dracu’ de anonimi ! …să dați voi fără milă în japonezul nost’ Şerby an lan care a’ndeplinit atâtea (e)misiuni % …acum, când… „nu-i momentul” ?!…

   Reply
  2. 9.2

   Anonim

   Corect logic, se spune/scrie : „Capul mafiei nu este… altcineva, decât MINISTERUL…” : DECI, nu : „Capul mafiei NU este NIMENI altcineva decât MINISTERUL…” ! (Dubla negație !)…
   Ca să „înțelegi” (un fel de a spune !) de ce eşti ANALfabetă funcțional şi să vadă şi viitorul ministru ,VALECA Şerban, de ce NU Poți să fii „nici măcar”…PROFESOR „suplinitor” (ironie sarcastică) !…

   Reply
   1. 9.2.1

    Anonim

    Bă, tu ești sănătos la cap? Răspuns corect: Nu! Mai taci dracului din gură că ne exasperezi! Huooooo!

    Reply
    1. 9.2.1.1

     Anonim

     Ce fudul e Savu, de când a scăpat de tine, fato ! Şi ce bine îi cade/şade acum , costumul (de) pe el , cu cravata nouă, asortată la …Audi !
     Apropo, am văzut în Centru …un costum (aş)… de baie care ți-ar veni şi ție , dacă ai mai slăbi un pic (in jur de… 30/45 ,acolo!) !!

     Reply
   2. 9.2.2

    Anonim

    Subscriu.
    Sunt de acord.

    Reply
    1. 9.2.2.1

     Anonim

     O ştire ar fi fost dacă Savu, de exemlu, şi-ar fi asortat Audi-ul …la cravată , că d’aia ai rupt-o …în fericire si tu cu el, pentru gigi de la vălcea… care , cel puțin, te-a plimbat cu „maşină de teren”/război pe toate râpele de la Albota şi ți-a citit pasional din opera lui de curier (al zilei), fără criterii moral-juridice …de la Caritas & Philadelphia până la Ferrari …Ferrati, fa, fato,… proasto, ce-ai ?!…sau te-oi fi legat şi de…filosof !?!…

     Reply
   3. 9.2.3

    Anonim

    Vorbiți despre acel Valeca care sărea gardul în timpul serviciului la Mioveni?
    Păi Valeca ăla este mai mult analfabet, din acest motiv a și ajuns unde a ajuns, coleg cu Dăncilă.
    Este interesant de știut de unde își racolează membrii de sindicat P.S.D.ul , că văd că la conducere sunt unul și unul, parcă ar fi concurs de proști.

    Reply
    1. 9.2.3.1

     Anonim

     Să mori tu ?!…

     Reply
 10. 10

  marin

  Cred că învățământul ar trebui să fie mai mult aplicat decât teoretizat. Fie că sunt absolvenți de studii liceale sau universitare – lipsește cu desăvârșire experiența practică.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!