Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Este vorba de expresia Lupii tineri?

  Reply
 2. 2

  Dora

  Ca intotdeauna, exceptional!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Incercati sa coabitati cu ei pentru ca data viitoare o sa va intalniti cu haita. Dragnea a dorit sa ocroteasca padurile si astfel a ajuns sa nu le mai vada de atatia copaci. Din pacate noi ceilalti ne-am obisnuit cu hienele si nu de azi de ieri ci de vreo cateva decenii. In opinia mea orice schimbare spre dreapta este mult mai benefica acum dupa aceasta sodomizare publica facuta de stanga. Societatea romaneasca se schimba profund si este doar o problema de timp pana ce noile generatii vor prinde gustul votului si nu ne trebuie prea multa imaginatie ci doar putina aritmetica. Ce s-ar fi intamplat daca diaspora era lasata sa voteze? Va spun eu…Nici urma de PSD in Parlament. Nu le plang de mila pentru ca si-o merita insa daca doriti incercati un exercitiu de imaginatie cum ar fi ca la locale sa vedeti in loc de o hiena un lup tanar la primarie… Ce se va intampla cu obositele mioare ale acestui oras?

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Un sfat bun, dar lupii de azi se sfâșie intre ei, Doamne fereste sa nu fie organizat de Marele Temnicer!

   Reply
  2. 3.2

   Anonim

   Căpială generală…

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Da d-le Savu. Aveti dreptate ! Nu merita Dragnea o astfel de soarta pentru ca datorita lui tinerii si nu numai ei au invatat puterea votului si PSD-ul poate fi spulberat oricand de acum inainte. Este negrept ca omul care a distrus ciuma rosie din interior sa stea acum in puscarie pentru o bagatela. Ar trebui gratiat si sa-i fie create monumente in fiecare fief PSD-ist. El, Dragnea a reusit ceea ce nimeni nu ar fi putut face. Pana si pe dvs. v-a convins sa-i puneti parte. Oricum pana acum sunteti singurul din redactie care se crede Scufita Rosie. Ceilalti urla la luna…

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Si mai e ceva, l-am auzit in seara asta ca vrea sa taie pensiile speciale ale magistraților, parca am mai auzit despre așa ceva in urma cu zece ani, parca la Emil Boc. Aveți dreptate, draga autorule, cu aceasta asemănare. Pai uite așa se învrăjbesc haitele!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Sa dea boala in ei,sper sa mărească ajutorul social altfel votez PNL

  Reply
 7. 7

  vrabia

  Lup esti tu care ai tradat PSD-ul. Un nazist hot. Fa consultatile la cabinet fiidca avem gravide in comuna. Lup esti dumnitale ai femei multe care te plac si le plimbi prin comuna, esti taximetrist cu aia de religie. Dai bon fiscal cand te plimbi.

  Reply
 8. 8

  seneca

  Ceea ce e mai grav la toate aceste guverne este lipsa de viziune pe termen lung pentru tzara. Ei abea au dus-o de la un buget la altul de la un an la altul.
  TOTI.
  Si cind au nevoie de bani mai fac o ordonanta pe genunchi si distrug toate planurile de activitate ale sectorului privat. De unde vin banii lor pentru buget? De la sectorul privat nu de la companiile de stat. Si asta e toata politica noastra de ani si ani de zile.
  Ei nu stiu decat sa fure nu sa construiasca.

  Reply
 9. 9

  lupul

  Lupul a mâncat capra 😂😂😂😂😂 era o poveste. Hi hi

  Reply
 10. 10

  marin

  Foarte bun articolul. Felicitari! l-am citit de doua ori ca sa imi ramana in minte!

  Reply
 11. 11

  Dascalul

  Un lup a mâncat o capră. Unde? Acolo unde nu sa dat naveta😎

  Reply
 12. 12

  Dascalul

  Lupul e psihologul și capră e primarul.

  Reply
 13. 13

  Anonim

  Vițelule s-ar putea sa vina lupul peste tine si să-ți mai ia din ciupeală. Nu de alta dar tot te îngrași de parca au merge la abator, in timp ce lupii încep sa urle. Ai grija.

  Reply
  1. 13.1

   Anonim

   Adrese după program sunt gigolo in stana …….

   Reply
 14. 14

  Anonim

  O sa va intalniti sigur cu haita, dupa ce or da jos guvernul actual

  Reply
  1. 14.1

   Anonim

   Poate vin Și lA tine haitA mult iubit lup

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!