4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Pai da copiii traiesc in trecut….mai precis in 2015 de cand nu a mai fost modificata valoarea alocatiei.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Păi da copii nu trei sa trăiască nu au nevoie de haine la scoala nici de rechizite nici de medicamente atunci cînd merg la scoala km întregi iarna prin drumuri pline de zăpadă si se îmbolnăvesc si stau in sălile de clasa fără căldură trebuie să păstreze bani pentru pensii speciale salarii de cîte 20,000. 30,000 de lei pe lună si nu le ajunge copii se ajung cu 84 de lei sa deie DUMNEZEU atîta cancer sa aibă ei in oasele lor cîți bai au si au furat

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Ai dracu sa fiti voi de jegosi, voi de ce nu va creste-ti copiii cu 84 lei pe luna??? Baga-ti in buzunarele voastre mii si mii de euro dar cand vine vorba ce ceilalti cetateni ai Romaniei „NU SUNT FONDURI”. Nu sunt fonduri ca nu mai aveti voi ce sa furati sau de ce? Noi platim impozite, taxe, asigurari si etc, pentru ce??? BANII o sa va omoare pe voi, hotilor ce sunteti! In Romania daca mergi la doctor platesti bilet si toate cele, daca mergi la primarie sa scoti o foaie platesti foaia si nu mai stiu ce, nici bursa elevilor de liceu care este o nimica toata nu o trimite-ti intreaga si nici in fiecare luna. Ce sa faci cu 84 lei pe luna? Ce poti cumpara unui copil de banii astea ca sa ii ajunga o luna intreaga? In alte tari alocatia copilului incepe de la 100 euro pe luna, dar ca de obicei Romania trebuie sa isi mentina locul, adica ULTIMUL. Locuri de munca nu oferiti dar cere-ti bani pentru orice cacat chiar si pentru o stamplila. O sa aduce-ti tara asta in ultimul hal, nu ca acum nu ar fii deja. RUSINE sa va fie!

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Ai dracu de jegosi, voi de ce nu va creste-ti copiii cu 84 lei pe luna? Cand vine vorba de copii, care sunt viitorul nostru, NU SUNT FONDURI, cand vine vorba de SALARIILE voastre, scoate-ti bani din piatra seaca numai sa aveti bani, ca pe voi banii va omoara. Ocupati functia pe care o aveti pentru a proteja cetatenii tarii, nu pentru a ne fura. Platim taxe, impozite, asigurari si etc, ca la urma sa auzim „NU AVEM FONDURI”. Intrebarea mea este: cand vine vorba sa va creste-ti salariile de unde aveti FONDURI? Baga-ti zilnic mii si mii de euro in buzunarele voastre ca de sunte-ti oameni cu nume si reputatie…. In alte tari alocatie copiiilor incepe de la 100 euro, in Romania este mai mult decat suficient 84 lei dupa parerea voastra. Ce putem cumpara noi pentru copii din acei 84 lei ca sa le ajunga o luna intreaga? Locuri de munca NU oferiti sau oferiti dar pe un salariu de cacat si va mai mirati ca tinerii pleaca in strainatate sa munceasca. Multi dintre voi sunte-ti niste inculti si analfabeti dar nahh ocupa-ti o functie importanta. Dupa ce ca platim atatea taxe, daca mergi la medic platesti bilet ca altfel nu te consulta, nu dai spaga nu esti luat in seama, mergi la primarie sa scoti o foaie, platesti foaia ca doar nu ti-o da pe degeaba, voi cere-ti bani si pentru o stampila, bursele elevilor de liceu dupa ce ca sunt o nimica toata, ba nu o trimite-ti intreaga, ba nu o trimiteti in fiecare luna, evident ca doar nu ave-ti FONDURI… O sa aduce-ti Romania in ultimul hal, nu ca nu ar fii deja, dar cum la voi asa ceva este posibil, se poate si mai rau de atat. RUSINE sa va fie, HOTILOR!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.