Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Sorin

  Nu esti singurul din Arges care gandeste asa, felicitari! Cei care au fost „contariati” fac parte din categoria celor cu privilegii! Ii invit respectos sa citeasca si linkurile de mai jos:

  https://www.nytimes.com/2017/02/09/world/europe/romania-corruption-coruptie-guvern-justitie.html?emc=edit_tnt_20170209&nlid=2019307&tntemail0=y&_r=0

  Reply
 2. 2

  daniel

  Domnul Badiu ne comunica, in rezumat, ca in prezent nici un partid nu merita sa fie la putere si ca atare nu prea are cine guverna tara. Oricum e clar ca PSD-ului numai de guvernat nu-i pasa, vrea doar sa scape penalii.
  Ca solutie, Domnul Badiu spera in trezirea PSD-ului, ceea ce e gresit. PSD-ul e mai treaz ca oricand si o sa vedem in continuare ca are un singur tel, scaparea penalilor.
  Oricum, greseala a fost si este a oamenilor de tipul domnului Badiu, care nu prea au stiut cu cine sa voteze si atunci au votat PSD-ul, probabil pentru ca erau singurii care, ca de obicei, promiteau pensii, salarii marite. Pacat. Daca n-ar fi avut majoritatea in parlament, de frica (pentru ca numai de frica PSD-ul poate face lucruri corecte), altfel s-ar fi comportat acum.
  In concluzie, nu inteleg care e rostul articolului scris de domnul Badiu cand tocmai datorita unor oameni ca el am ajuns aici.

  Reply
 3. 3

  IONELA

  a
  Păi ce faci, măi nene Badiu, întâi îi cureţi pe ăştia de la P.S.D şi acum suni la 112 să vină alţii să- i salveze. Eu zic că nu-i frumos ce faci.
  Şi până la urmă cine vrei să- i salveze?
  Nu era mai bine să te gândeşti mai mult înainte să- i lichidezi ?
  Nu de alta, dar cu ocazia asta ai angrenat costuri suplimentare cu 112.
  Păi, cine crezi matale că plăteşte factura ?

  Reply
 4. 4

  george

  Sunt convins ca pnl si mai ales usr sunt trezi si reprezinta o optiune clara pentru cei de mai sus .Ha,ha,ha, doar au demonstrat ce pot (pnl) si cat de imaturi sunt (usr). Vai de noi…Dar e la moda acum sa arunci cu laturi. CCR a aratat ca a fost totul legal si constitutional Despre ce vorbim atunci ? Votul oamenilor mai conteaza in tara asta sau doar iesim in strada si apoi guvernam ? Cei care au *creat emotia* ca doar nu cei din strada .

  Reply
 5. 5

  ovidiu

  Asa e, din cauza unora ca domnul Badiu am ajuns aici si acum isi toarna cenusa in cap. Prea tarziu.

  Reply
 6. 6

  octavian

  Oare de ce scrie domnul Badiu astfel de aberatii? El nu vede cat de lipsit de logica este? Intai voteaza cu PSD-ul, chiar il lauda pentru mintile luminate pe care le are, ca apoi sa se razgandeasca, PSD-ul nu mai e bun. Astfel de oameni distrug tara asta.

  Reply
 7. 7

  Puiu

  Cineva ma intreba daca pentru delir se poate suna tot la 112! Mi-am dat seama unde” bate” si i-am raspuns ca nu este cazul. In speranta ca domnul Badiu este bine, m-am intrebat de ce un jurnalist de talia Domniei Sale a devenit asa inrait! N-am inteles cum arata tara fara tinerii frumosi ,liberi, destepti ,educati…Autorul spune ca asa cum arata protestatarii din fata de la Cotroceni, pe care-i si compatimeste, ” bietii de ei”. BIne ca nu i-a descris, dar am inteles oricum. Corporatiile straine nu pot fi iubite toate ca Dacia- Renault, ca diferenta este enorma intre ele. Pai, se compara Schweighofer, cu Renaul-Dacia? Nu pot sa cred ca isi doreste o tara ca aceea din strada, adica niste” fraieri ” care nu au stiut ca Dumnezeu a fost cu ei in strada.Domnul Dan Rotaru spune ca” numarul prieteniilor reflecta numarul coborarilor lui Dumnezeu intre noi”.Daca” adevarata bogatie este in prieteni, in prietenie” cum zice Domnia Sa ,atunci nu ma mira de ce am devenit atat de saraci.Cel mai grav mi se pare atunci cand ti se fura bogatia sufleteasca!

  Reply
 8. 8

  mircea

  Nicolae Badiu sa plece. PSD-ul e un rahat de partid, cum poti vota cu asa ceva?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023