Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Geo

  Faza cea mai de groaza pentru mine este aceea in care soferul numara banii, da bilet, da rest, vorbeste la telefon si mai si conduce in acelasi timp. Si, ati ghicit, are microbuzul intesat. Vorbesc de ruta Pitesti Topoloveni si nu numai. Am si o galerie foto daca o fi cineva interesat… dar de fapt se stie cum e. Daca incerc sa atrag atentia soferului, primesc apostrofari in timp ce toti calatorii tac malc.

  Reply
  1. 1.1

   George Olteanu

   Recunosc, şi pe mine mă sperie faza aia… sunt atent la drum în ideea ca măcar să-l anunţ dacă el nu vede

   Reply
 2. 2

  Lucian

  Același lucru se întâmplă în toată țara. Și faza cu număratul banilor, vorbitul la telefon și chiar scobitul în nas în timp ce conducea, am întâlnit-o și eu pe ruta Predeal-Târgoviște-Pitesti-Craiova.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Cred ca daca se introduce transport in zona metropolitana cu autobuze se rezolva o parte din problema( o parte din calatori merg cu autobuzul iar maxi taxi ramane mai relaxat). Dar nu cred ca se doreste acest lucru

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Pe ruta pitesti cotmeana e mai rau caz din maxi taxi

  Reply
 5. 5

  mihnea

  Cred ca Romania are cel mai mare numar de politisti pe cap de locuitor din Europa.Pun la socoteala si jandarmeria sau SRI.Ce pazesc oamenii astia?Cat costa o camera fixa pusa pe principalele drumuri judetene sau europene?Solutii sunt dar aici intervine iar coruptia.Firmele de maxi sunt detinute sau sub influienta oamenilor politici.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Mergeți pe ruta Oarja în „cutiile de chibrituri troncaitoare și vedeți și gropile primăriei,nu doar pe cele ale județului. De gropile din comună nu se vrea a planta flori în ele.Vedem paiul, și nu vedem bârna din comună. Mergeți la vot blânde ,”oițe” și primiți hrana(„banii” )operării.SUCCES!!!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Pe ruta Pitești -Rosiori de vede, Roșiori de Vede -Pitesti ,niciodată nu se da bilet. Și au șofer un „bătrânel”… ,care tot drumul da muzica la maxim.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!