9 Comentarii

 1. 1

  Geo

  Trebuia neaparat patata reputatia Colegiului Bratianu de catre acest fost puscarias?

  Reply
 2. 2

  colegu de celula

  Bai fratilor! Chiar atat de tampiti suntem noi, romanii? Vorbim in permanenta cu si despre niste hoti, niste talhari de drumul mare care toata viata lor ne-au furat? Le facem din ce in ce mai multa reclama, aproape-i ridicam in slavi. Nu pot sa nu citesc un ziar sau sa ascult o stire in care acesti imbuibati sa nu fie citati, intervievati, invitati sau dracu mai stie ce.
  Acestia sunt „oamenii” care au adus Romania si romanul in halul in care este.
  Rusine tuturor celor care-i scot in fata pe minunatii acestia. Rusine directorului de la Bratianu, rusine tuturor ziaristilor care scriu de acest puscarias.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Să nu fim, totuşi, aşa de patimasi !
   Dacă e să ne referim la Adrian Năstase , faptul că „justiția lu’ Băsescu”, vecinul „de desupt” cu care juca „popa prostu”,cât Bombonel era Prim Ministru, iar Corsarul chior , Băsescu , tocmai terminase de furat „Flota Comercială a României”l-a condamnat exact pt. „GĂINĂRII” e de notorietate !
   Apoi, s-o spunem pe-a dreaptă. Acest Ady ,care ne îndemna, de la Tribuna Parlamentului să terminăm cu stresarea găinilor lui de la Cornu şi „să-i numărăm, mai bine…ouăle”!? , a făcut şi multe… „EROICE” !
   Păi cui i-ar fi trecut prin cap , student fiind, „să se sacrifice” şi s-o ia de nevastă pe o sărmană orfană de tată, fiica Ministrului de Externe al României (până la „accidentul” de avion depe Knukovo, oct.1957), Grigore Preoteasa ?!
   Apoi s-o „elibereze” pe aceea si s-o „pedepsească” pe Dana Minculescu , cu a 2-a lui căsătorie , taman când tata socru , Angelo Minculescu, era Vicepremier, membru CPEx al CC al PCR , Ministrul Agriculturii de peste un deceniu etc. ?!!…Şi acestea doar… la începutul „carierei” lui de om politic, diplomat, „naş” univ. dr. al „micuțului Titulescu”, Victor Ponta, tată „de…băieți”, „deținut pllitic”…Acest pupil politic al „bunicuței”…ILIESCU ! Vivat !

   Reply
   1. 2.1.1

    mihnea

    Daca nu a fost vinovat putea sa atace decizia la curtea europeana.Acum toti puscariasii sunt nevinovati in Romania?Ce tupeu ca sa nu zic altceva are omul asta,ce pot invata copii de la el?Cutia Pandorei a fost deschisa prin manipulare.Probabil ca romanii au o simpatie pentru hoti.

    Reply
   2. 2.1.2

    Delia Dumitrica

    O adevarata cronologie. Hm! E interesant cum le-ati pus cap la cap…astia sunt o adevarata increngatura. De cate ori il auzeam pe Bombonel vorbind (ca nu stiu cum scrie cu mana lui), ma simteam sfidata, in primul rand, prin tonu-i zeflemist, prin zambetul sec, prin felul in care pronunta consoanele , ca, mai apoi, sa ma simt sfidata prin ceea ce spunea… Si cand ma gandesc uneori ca il zugraveau unii si altii drept un bun orator…

    Reply
    1. 2.1.2.1

     Anonim

     Spuneam mai sus că „justiția lu” Băsescu”, vecinul de apartament al lui Adrian Năstase, inclusiv în Guvern, l-a condamnat pe Bombonel pt. GĂINĂRII („reale”, dar nedemonstrate cu mij. juridice, de procurorii DNA ,… care înseamnă „NEVINOVAT” , în toate Instanțele de pe Planeta Terra!) .Probabil, respectivele instanțe au avut „Consultanți” în „Câmpul tactic” pe cei care, la rândul lor,au avut-o ca „învățătoare & logoped” pe o doamnă ,D.D. (a făcut un Denunț pt. „AROGANȚĂ” față de Domnia Sa, şi ne spune că ea nu l-a educat …”ASA” pe Bombonel, ci ,mai mult ca sigur, „FAMIGLIA”) !!!

     Reply
     1. 2.1.2.1.1

      Argeșeĺ

      ,,Ășa e soarta boului,
      Vițel adult,
      Să stea la poarta noului,
      Nițel mai mult”

  2. 2.2

   Anonim

   Subconştientul tău (mai degrabă INCONŞTIENTUL tău) îți joacă feste/renghi ! Tu desenezi cu instrumentul tău, cărbune, portretele a doi borfaşi de poşete, haine de blană, case, apartamente şi Flotă comercială română : Traian Băsescu şi Nuțy Udrea (fostă Cocoş de…parcări desenate pe asfalt cu…creta !), deşi tu te uiți fix la modelul Bombonel , crescător de găini ouătoare la Cornu(PH) , unde… socoteala o ține DANA Doamna, care caută şi câte o cloşcă/cloță pt. PUII ei !

   Reply
   1. 2.2.1

    Anonim

    Dușmanii Flatulentului Drojdier sunt amicii noștri (câte unul mai arierat de felul lui dar asta e!).

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.