6 Comentarii

 1. 1

  TUMBE

  E foarte bun! știe să facă tumbe. Toate panaramele ajung în funcții guvernamentale doar datorită faptului că sunt membrii de partid. Subprefectul …, parcă este și membru în ATOP. Să vezi ce ordine va da acest TUMBE pentru Poliție, Jandarmerie, etc. Să vezi ce crește siguranța cetățeanului.

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Lăsați-l sa se instaleze și vedem imediat ce poate! Dar, v-aș ruga cu respect domnule Simion, sa ne spuneti de ce trebuie înlocuit temporar domnul Stoian? De prefect ce știți, mai avem? Va întreb, pentru ca la nivel de Județ nu avem conducere sau nu se simte prezenta lor. Vad ca ALDE se implica mult mai serios și domnul acesta, de care lumea zice ca face tumbe, s-ar putea sa fie chiar bun. Eu ii vad foarte activi pe domnii Tudorache și Apostoliceanu,restul…fara comentarii.

  O să încerc, împreună cu colegii, să răspundem la aceste întrebări. Deocamdată, vă pot spune că doar dl Bughiu e temporar în funcţia de subprefect (cu detaşare). Despre dl Stoian, se pare că a fost înlocuit definitiv. Motivele nu le ştim, dar pot promite că încercăm să le aflăm şi vă vom informa de îndată.

  Reply
 3. 3

  analafabeţii

  Nu-i cunosc pe niciunul dintre cei doi dar primul cred că avea ceva habar în legătură cu administrația, în sensul că a fost director adj. al Casei de Pensii şi probabil, mai avea ceva cunoştinţe legislative. Noul uns în funcție pe linie de partid a lucrat în domeniul sportului unde a avut performanțe…,ULUITOARE. Sunt cunoscute certurile şi reclamaţiile ( a se citi ŢIGĂNEALA) de la Direcţia pentru Sport. În Argeș nu avem mai nimic legat de sport și atunci se pune întrebarea „- Avem nevoie de un subprefet(suptprefect după ministreasa MAI) cu VASTE cunoştinţe în domeniul sportului ?” Răspunsul este … la DRAKNEA şi suita lui de analfabeţi.

  Reply
  1. 3.1

   Goargăș

   Foarte corect! A se vedea, in acest sens, și postarea mea la articolul ,,La casa cărții, foamea a învins cultura”.

   Reply
 4. 4

  Anonim

  hai cu tumbele.! dlor,,,, educatoare,, atentievin iar lalele

  Reply
 5. 5

  Mihai Viteazu

  Acest limbut traseist (PRM, PDL, PC, ALDE) e ceea ce merită un astfel de județ. Sorin Simion, detașare de unde ? E absurd.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.