Înscriere creșă lat

Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Concret, ce a realizat” țăranul de la Vladesti” pentru tara? Îl apreciez pentru faptul ca a luptat mult sa ajungă europarlamentar și știu prin ce a trecut. Dar a facut- o pentru el ,și cu sprijinul extraordinar al Antenei 3.

  Reply
 2. 2

  chef

  UN INDIVID CARE NU A FACUT NIMIC PENTUR JUDETUL ARGES,UN PROFITOR,SPER SA ISI IA LUMANARI DE BANII PRIMITI DE LA STATUL ROMAN,ASTIA SUNT CANDIDATII CARE SUG SANGELE POPORULUI

  Reply
  1. 2.1

   Dan

   Văd că limbajul de tip stalinist mai tulbură mințile unora ca tine, „chefule”. Sau chefliule, că nu știu cum să-ți zic. Pentru un habarnist ca tine, află că Mircea Diaconu este un mare român.
   Și un mare actor român în viață, dacă nu știai. Ca europarlamentar, a luat apărarea României
   ori de câte ori țara noastră a fost atacatâ pe nedrept. Pentru că a devoalat ticăloșia unuia ca
   Băsescu, a fost târât pe nedrept ani de-a rândul prin procese, achitat fiind în cele din urmă. Mai rar oameni cu bun-simț precum Mircea Diaconu, care, din păcate, nu duce lipsă de detractori.

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Ce mare om ar fi fost daca nu ar fi intrat in politica, dar și-a ratat măreția devenind un profitor. Iar turul României face parte din campania electorala pentru viitoarele europarlamentare. Cat ne mai lăsam prostiți?

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Anul trecut am participat si eu la o întâlnire cu el. Ma așteptam sa vad un domn, dar am văzut un golan cu gulerul ridicat de la geaca, a spus trei cuvinte, a făcut cu ochiul, si a plecat. A făcut pe actorul in politica…nu pe politicianul actor

   Reply
   1. 3.1.1

    Dan

    „Golan” pentru că avea gulerul ridicat? ? Mai avem și noi noțiunea
    cuvintelor?

    Reply
  2. 3.2

   Dan

   „Ce mare om ar fi fost dacă nu ar fi intrat în politică”. Ce logică de nimic e asta? Brătienii, Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Iuliu Hossu, Emil Hațieganu, Nicolae Titulescu, Octavian Goga, Nicolae Iorga, ca să dau doar câteva exemple, au fost în același timp mari români și politicieni. Și Mihai Eminescu a făcut politică. Poate, în aceste condiții, să vină un „Anonim”
   și să spună că nu a fost un MARE OM? Pentru mine, opiniile unor indivizi lipsiți de cea mai elementară logică nu sunt decât niște bieți postaci în adormire. Ce-i drept, pentru inepțiile lor,
   au niște stăpâni care-i plătesc să nu moară de foame.

   Reply
   1. 3.2.1

    Anonim

    Dane, după tine, după logică ta, politica de acum se aseamănă cu cea de pe timpul lui Iorga. Sa mai insist? Nu are rost.

    Reply
    1. 3.2.1.1

     Anonim

     Si totuși, oare Florin Piersic de ce a refuzat si Diaconi a acceptat? Afla, Dane, si dă-mi răspunsul, ca poți fi logic si din premise false. Sa trăiești!

     Reply
 4. 4

  Anonim,ca sa evit contrele

  Aici nu vorbim despre actorul Mircea Diaconu.Tot ce a scris domnul Dan este perfect adevarat. Actorul Mircea Diaconu este unul dintre cei mai mari actori in viata, fara comentarii. Dar politicianul Mircea Diaconu are merite deosebite, pentru ca a luat apararea Romaniei ori de cate ori a fost criticata? Pai ati fi vrut sa fia ca doamna Macovei?Eu am aparat onoarea Romaniei ,de pe pozitia mea ,fara niciun ban ,nu pe mii de euro! Politicianul Diaconu a fost destept cand a intrat in politica ,numai pentru ca s-a gandit la pensia lui ,de actor, nu la ceilalti romani.A devoalat ticalosia lui Basescu? Dar Dan Voiculescu ce ar trebui sa fie,erou national,nu? Nu-l invidiez pe Mircea Diaconu,dar nici nu pot sa-l transform in mare patriot, pentru ca in campanie circula cu Aro. Poate nu stiti ce masini mai are politicianul,domnule Dan!?

  Reply
  1. 4.1

   Dan

   Mircea Diaconu are un salariu de câteva mii de euro, pentru că acesta este nivelul de salarizare în Parlamentul Europei. Fiind parlamentar de câțiva ani, își permite să aibă și mașini mai bune decât acel ARO. Care-i problema?

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!