Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Corina

  Articolul poate fi interesant pentru cei care doresc să afle mai multe despre dezvoltările imobiliare din zona respectivă și despre implicațiile lor economice.

  Reply
 2. 2

  Al Tora

  Am verificat la Academia Romana si nu s-au terminat cuvintele in Limba Roamna.
  Nu de alta … dar cand am citit fraza „… nu a ajuns la o intelegere si deal-ul a picat … „, am crezut ca s-a surpat dealul pe care este constuita cladirea.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Asta trebuia mentionata ca publicitate….sau macar sa specifici din cate cifre a fost onorariu pt articol

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Respectat țaran de la bluenight! Mare afacerist, pe acea locație a fost o casa monument dar au lăsat-o sa cada ca sa punem beton!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Va spun o poveste trista, ca sa înțelegeți ca totul se întoarce înapoi ! Acum 40 de ani Cca , un vecin de la țara a dat peste o fetița cu mașina pe trecerea de pieton și a murit , fiindcă ave bani și pile ,poliția nu l a închis , a scăpat “basma curată “, dar anul trecut ,nepoata acestui vecin împreuna cu Mama ei au avut un accident cumplit , iar fetița a murit și Mama a rămas paralizata pe viața !Mie nu mi vine sa cred cum s a intors acel rău înapoi atat de dur și trist , acel bunic încă trăiește dar își dorește sa moara acum !!! Este important ca atunci când facem greșeli sa le plătim imediat ca altfel se întâmpla nenorociri! De aceea exista Închisoare pe acest pământ !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023