9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Elevul din articol este copia fidelă a părintelui care clamează patriotismul, așa, de chichi, dar nici de-al dracului nu-și cumpără Logan, mai bine moare de foame, n-are bani de benzină dar își ia mașină de fițe, în leasing, să moară dușmanii lui. Una vorbim, alta fumăm. Din cauză că ne lipsesc multe….,,că nu e mai de folos zabavă în viața omului decât cetitul cărților”.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Ambi elevi sunt niste victime ale organizării actuale a învățământului.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Vorba aceea ….prezidențiala…precum Școală românească scoate tampiti. Si tâmpiții inca se mai uita la el, ba chiar am l voteaza

  Reply
 4. 4

  Petre

  Scopul politicii Ministerului Educației coincide cu scopul politicienilor
  Școala să scoată tâmpiți câți mai mulți- fără număr, pentru ca odată ajunși adulți să poată fi manipulați.
  La modul cum arată sistemul de educație din ziua de azi, nu putem trage decât o concluzie școala are doar un obiectiv și anume tâmpirea elevului.
  Nu am întâlnit în nicio școală din România cursuri care să învețe practic elevii cum să reacționeze la abuzurile statului. De altfel, nici nu are cum să se întâmple așa ceva atâta timp cât nici cadrele didactice nu- și cunosc drepturile și nici metodele prin care să pună în aplicare legea.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  În România cetățeanul care este cinstit face foamea.
  Ce poate să învețe elevul când vede că ȘCOALA este doar un SRL pus pe afaceri ?
  La școală ne întâlnim cu costul per elev, programul EDUSAL, SIIR (etc. , multe dintre acestea neautorizate) și parandărătul …

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Rectific: a se citi SIIIR în loc de SIIR.

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Totul a plecat de la aiureala cu uniformele scolare… de aici a aparut aceasta „diferenta” intre cei care se imbraca cu haine de fiţe şi ceilalti care nu au cu ce se imbraca… Apoi a urmat distrugerea invaţământului profesional… Ce-i aia, domnule, sa iei capacitatea cu 2 si sa intri la liceu? Nu e o aberatie… Trebuia facut astfel: iei Capacitatea cu 5, intri la liceele unde au mai ramas locuri libere si daca au mai ramas, daca nu… la profesionala. Nu iei Capacitatea (adica iei mai putin de 5), intri la profesionala. Ce sa cauti la liceu? Nu inteleg… E nevoie si de meseriasi in tara asta, nu numai de absolventi de liceu care nu stiu cine a fost Eminescu. Cea mai mare prostie a guvernelor in functie a fost sa macelareasca acest invatamnt, punandu-l nu pe criterii valorice, ci pur si simplu „politice”. Lasa sa intre toti la liceu… ca si parintii acestor copii ne voteaza!… Halal educatie! A se vedea si articolul dlui Mihai Golescu – Cu dl Goe la bacalaureat, o descriere foarte umoristica a invatamantului actual.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Interesant comentariu, cata dreptate aveți!

   Reply
  2. 6.2

   Anonim

   Nu înțeleg de unde teoria asta că la profesională să intre cei cu note sub 5?
   Deja i- ați separat în proști și deștepți.
   Oare credeți că un meseriaș nu trebuie să aibe cunoștințe de matematică și multe altele (chiar mai multe decât se cer în multe alte domenii) ?
   Nu cumva mentalitatea noastră este greșită?

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.