ad
ad

Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Un articol reusit. Ati pus cetateanul de rand in fata optiunii de a votam, aratand cum apar si dilemele. Bun.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Nu-mi explicam un anumit „mgnetism”, totuşi, al articolelor , altfel destul de cuminți, pe alocuri anoste, ale unui autor anodin de „încercări”/compuneri cu trimiteri maniheiste de un eclectism necenzurat ce sugerează, mai degrabă, preocupări de dascăl de …”băligăroase”(obiectul „Agricultură”- predat pe timpuri de „mamy Jenny”!), decât de fost ofițer de „Contrainformații”(azi pensionar!) al glorioaselor trupe ale Armatei !
  Dar el există! …Deşi, probabil, i-aş mai fi căutat sursa susurătoare încă, …dacă, mai sus, autorul nostru (Gh. Savu) nu făcea aluzie (nefericită, fiind vorba de Alegeri „democratic-originale”-Made in România !) la celebrul scriitor britanic, emigrat în SUA, ALDOUS HUXLEY (1894-1963) ale cărui romane şi scrieri filosofice fascinează cu adevărat cititorul : „Punct. Contrapunct” ; „Frunze uscate” ; „Geniul şi maimuța” etc.etc. …La mai mare, maestre, îți urează ultima admiratoare , PUSHYCA

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   „Nu trage, domn Semaca, sunt eu Lascarica!”

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Se scrie: „sunt eu vigula (lui) Lăscărică”. Altfel, de atunci, regizorul-actor a murit, iar „Piştruiatul” se luptă cu Casa de pensii 034 care vrea şi-i cere „Adeverință” de la Primărie că s-a născut acum 60 de ani şi altă „”Adeverință” că actorul „Bălăşoiu” e …el şi… încă mai…trăieşte, după atâta…BEUTURĂ !

    Reply
 3. 3

  Anonim

  Cititi Spionajul modern, de Gheorghe Savu

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Ca sa vezi, exista numai un singur Savu Gheorghe in tara asta!

   Reply
 4. 4

  Zorro

  Da !!! Un singur gheorghe savu, un gheorghe savu pe care îl citim mereu cu plăcere !!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  M-aș bucura daca alegerile de mâine ar confirma la guvernare alianță PSD, ALDE. Succes

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   O Alianță ca cea pe care o evocați/doriți ,PSD-ALDE, devine tot mai greu de „confirmat” la Guvernare…când cei 2doi parteneri POLITICI doresc, unul de la altul, dar şi de la alegător/alergător exact ce n-are celălalt : TĂRIE (PSD) – STATORNICIE/CREDINȚĂ (ALDE) !
   Chit că Opoziția vrea tot,… fără să ofere ceva la/în… Schimb ! Dar, Minuni s-au mai văzut , chiar dacă la români ele durează/au durat/durut…3 zile !!!

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    Domnule „Anonim”, e clar, sunteți un… „medium”! Rezultatele Alegerilor de azi, 26 mai 2019, confirmă ce spuneați despre o „alianță” contraNaturii (PSD-Alde)!
    Ce „a pierdut” PSD-Dragnea e doar o CURVĂ expirată/bătrână aşa cum se întâmplă când un BĂRBAT sănătos se „vindecă” de …PROSTITUATA cartierului de țigani, pushyca! Scapă de…râie !

    Reply
    1. 5.1.1.1

     Anonim

     Dumneata ești curva, pentru ca faci comentariu la propriu comentariu

     Reply
     1. 5.1.1.1.1

      Boni

      Nu este curvă (ce bine ar fi pentru el!) ci doar um amărât de bonav mintal și mental! P.S. Am (mi-am) promis că nu mai comentez (stric orzul pe gâște, scuze!) dar nu mă pot stăpâni! P.P.S. Nu-l iubesc pe Dragnea pentru că a făcut rău județului Argeș, iar PSD-iștii argeșeni n-au avut cojones, nu l-au contrat ci, ca Nae, au gândit că capul (cacofonie asumată) cel plecat, sabia nu-l taie. Sunt expert judiciar, cunosc multe, ce a făcut Dragnea este un laitmotiv al tuturor șefilor politici. A cazut doar el pentru că suntem un popor de râme și așa a vrut ieuropa, mult mai coruptă decât noi. Va veni vremea plății pentru toți, inclusiv pentru penalul incontestabil, cel mai de rușine conducător al românilor din toate timpurile, retardul inept pre numele său de neromân și neortodox (halal alegători) Joianis. Să țineți minte!

  2. 5.2

   Anonim

   Oricum, imediat după aflarea rezultatelor finale de la BEC , ORGANELE fiecărui Partid (câştigător sau nu !) vor intra în…Şedință (erecție) !!!…

   Reply
 6. 6

  Kamaradul

  Fiecare votant, chiar daca nu s-a dus inca la vot, crede ca politicienii sunt acolo pentru a il reprezenta. Fals.
  Cum arata foarte bine si autorul articolului, politicienii sunt acolo pentru interesul propriu nu pentru interesul general.
  De ce?
  Pentru ca nu pot fi sanctionati decat prin vot. Si asta trebuie sa se schimbe.
  Sa existe macar o sanctiune de genul : ai mintit in campania electrala si nu ai facut nimic , nu ai voie sa mai candidezi.

  Reply
 7. 7

  Relu

  Asta e primarul PNL?E si ziarist?????

  Reply
 8. 8

  DIRECTOR

  sa nu iti micșoreaze salariu de psiholog ……. . Ai votat cu Usr plus si ai dresat un PSD CARE TEA ANGAJAT cu un salariu de bastan cat o pensie specială. Nu mai acceptăm curve naziste în TITESTI

  Reply
 9. 9

  Politistul

  capra capra la pușcărie si ea.

  Reply
 10. 10

  marin

  Nu ne mai surprinde nimic: nici lovituri, nici minciuni, nici promisiuni, viata merge inainte.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.