Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  In sfarsit !

  Reply
 2. 2

  adrian lozici

  Dumnezeu sa’i odihneasca !!!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Citesc cu uimire din București, că ni se duc pe rand marile valori – personalități pe care le-a orașul Pitești și judetul Arges.

  Anul trecut prin intermediul ziarului Argesul, am observat că au plecat la Ceruri distinse personalități.

  Acum observ că a plecat și acest mare OM, aceasta mare personalitate a județului Argeș, Marian Neacșu, fost director la Arpechim.

  Am colaborat cu domnia sa când era director la Arpechim.

  Pe mulți îi strica gradele, banii și funcția.

  Pe acest minunat OM, Marian Neacșu, a reușit prin omenia și pregătirea sa intelectuala să ridice funcția la cel mai înalt nivel profesional, dar și omenia, respectul, iubirea față de semeni la fel, acestea fiind simboluri creștinești ce definește ființa umană creștină, ca, creație a Lui Dumnezeu.

  Acest mare specialist, real tehnocrat, a condus o întreprindere de zeci de mii de salariați.
  De un așa OM de valoare avea nevoie sa fie condus judetul Arges și Romania.

  De talia domniei sale au mai fost dir. de la Automobile Dacia, Constantin Stroie, ing. Cătălin Bulf care este inca in putere deplina, care a condus zeci de ani Petro Construct, și alți câțiva oameni care îi poți număra pe degete.

  Ne mirăm că judetul și orașele din Arges, din punct de vedere administrativ, merg pe zi ce trece din ce in ce mai prost.
  Au ajuns astfel, pt că în funcțiile importante ale județului și orașelor s-au cocoțat parveniți și incompetenți politici, care în realitate ei nu sunt decât niște găști de mafioți sub masca politică.

  Spre norocul argesenilor, actualmente în fruntea Prefecturii Jud. Arges, este un prefect de nota 10.00 cu o pregătire de nota 10.00, prof. univ. dr. Emanoil Soare, pe care l-am cunoscut când eram student la Universitatea din Pitești.

  Acest intelectual, acest profesor are o pregătire excepțională și un suflet la fel.

  În rest, prin județ și orașe, bântuie birourile de oameni pusi politic cu o slaba pregătire academica, intelectuală și care în viața lor nu au prea condus nimic, până a le da politicul funcții grase, bine plătite pe nemerit din toate punctele de vedere.

  „Clasa politica”, din ultimii 31 de ani, au așezat în instituțiile importante ale județului, orașelor, comunelor, ministerelor, Guvernului, … Parlamentului dar și Președinției, peste 95% , oameni care din punct de vedere profesional nu ar fi meritat pe drept nici să fie angajați, dar sa mai ocupe funcții de conducere.

  Daca mai trăia Eminescu și Caragiale acum, avea material de inspirație sa mai descrie societatea de azi, plina de plevusca, mafioți, hoți, curve politice, … și trădători.

  Din păcate anul trecut enumăr doar câțiva OAMENI de mare calibru intelectual și profesional care au plecat dintre noi: dir. de la Muzeul de Artă din Pitești, domnul col. Alexandrescu șeful Cultului Eroilor din Arges, fostul dir. de Banca de ok a BRD și apoi Raiffasesn Bank, fostul dir. de Societatea de Construcții care făcea prefabricate – componente pt blocuri in perioada comunistă, care apoi a fost consilier județean.
  Toți acești oameni dar și alții erau adevărate valori, elite profesionale, de omenie și demnitate ale județului Argeș.

  Domnul Marian Neacsu făcea parte din aceasta grupa mica de adevărate elite de profesioniști.

  Știind ce valori au fost, când mă întâlneam cu ei, mi se bucura sufletul de bucurie.

  Sper ca Bunul Dumnezeu să-i așeze în ceata Drepților, care merita mântuirea și fericirea veșnică pt viața și faptele lor cât a fost pe Pământ.

  Un pios omagiu, pt memoria sufletului acestui mare OM, care a fost Marian Neacsu.

  dr. Florin Șandru, istoric
  București.
  INST – Academia Română.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.