Related Articles

Un Comentariu

  1. 1

    Cezar

    Si ce nu este de inteles, domnule Pimar? De la analiza Ministerului de Finante iese cand vrea Ciolacu, iar Ciolacu nu prea mai vrea fiindca tara este pe punctul de a ajunge la 7% deficit din PIB. Asta insemna ca a depasit cu 4% limita superioara agreata cu UE. Nu o respecti, ramai fara fonduri europene si atunci saracie lucie scrie pe noi!!! Noroc cu Sosoaca si Simion, ca i-au speriat pe astia la UE de ne-au pasuit sa cheltuim pe cresteri salariale si pomeni electorale, caci altfel acum nu mai aveai cu ce sa ne aburesti. Dar pe viitor….da, atunci il faceati sigur. Doar sa iesim din criza, nu? Ca pe timpul lui Boc.

    In concluzie, daca te mai duce cu zaharelul Primul ministru, domn Primar….si ajungem in toamna(adica in alegeri), iti poti lua adio de la stadion. Pe motiv de cheltuieli bugetare musai reduse. Ai auzit dumneata, Domn Primar, de acordul cu incheiat de Guvern si Comisia Europeana pentru reducerea deficitului bugetar al Romaniie? Trebuie aplicat de acum, dupa Europarlamentre. Nu de la anul, dupa restul alegerilor. Din aceasta cauza marii parteneri de guvernare se dau de ceasul mortii sa gaseasca solutii sa mai taie din cheltuieli. Si cred ca si stadioanele din tara intra tot acolo, la ‘solutii’.

    In concluzie, draga edil…. Ciolacu te minte pe tine si tu ne minti pe noi. Cert este ca de la sfarsitul anului trecut si pana acum, finantele aveau timp sa il si construiasca pe sfert, dar cand nu sunt bani….cu ce sa faci?!?! Oportunitatea Pitestiului pentru un nou stadion, se incheie in 2 luni de zile. In locul tau ma tinem de Ciolacu ca scaietele, poate poate se satura si iti da ce acum doar te minte!!!

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!