Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Când au o conducere de kkt în oras, lumea pleacă.

  Când primarii subt PSD, oamenii decât sa se lupte cu sistemul, mai bine oleacă. Copilul meu va pleca..pt ca asa îl ghidez..sa plece.

  O vorba spune : dacă vrei sa se schimbe lucrurile, trebuie sa faci ceva diferit. În pitesti mereu a fost PSD, deci totul va fii la fel.
  Au spart niște bani din PNRR pe tot felul de mizerii..și o vor face în continuu.
  Vor da subvenții la căldură ca să ii voteze lumea, au legalizat șpagă electorala dând tichete de căldură și de mâncare ( un fel de găleata, mălaiul și faina ) o sa voteze babele handicapate care nu s-au prins ca sunt sărace ca tot votează PSD, și încuiați de nu ies din orașul asta..și nu au văzut un oraș precum Cluj, Brașov, Iași, Sibiu, craiova etc. Toate peste. Dacă vrei sa te dai cu capul de pereți, te duci în Rm Vâlcea sa vezi cum un oraș de 2 ori mai mic este de doua ori mai aranjat și bine organizat.

  Reply
 2. 2

  Gicu

  Fără perspectiva. Fizicantul pune semafoare. Universitatea e iar sucursala a Politehnicii Buc., cele particulare pt diplome. Liceele, 2, abia mai misca, cu meditatii. Locuri de munca: aparatul de stat, Uzina și furnizorii, în rest multe hypermarche-uri și PSD.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!