Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Mircea

  În continuare, personalul sanitar dă dovadă de iresponsabilitate. Ar trebui să li se taie salariile dacă nu vor/știu să se protejeze pe ei și pe pacienți.

  Reply
  1. 1.1

   Vasile

   Au chef de o consola si un netflix vreo 2 saptamani.

   Reply
 2. 2

  2Na

  Nenea copceag…nu te mai chinui si anunta aceste cifre..>S-a aflat ca toate cadrele medicale TREBUIE sa se infecteze PE RIND…Deci acum a venit rindula cestor cadre medicale…
  de ce spun asta…Am vecini cadrul medical la Spitalul Judetean care cica confirmat de covit…si familia bine-merci nu are nimic, nu este in carantina..
  deci…nene copceag…usurel cu aceste cifre si cu comunicarea de minciuni..
  De ce va bateti joc de oameni , de ce ati ami jurat in fata lui Hipocrate ca veti fi cistiti si corecti…Cind se va termina cu aceste minciuni si neadevaruri..
  Si chiar daca ar fi aceste persone cu gripa …ca deh…este sezonul de GRIPA..tot nu ar trebui sa alarmati si sa infricosati lumea…
  Oare la Spitalul Judetean nu mai exista cazuri de gripa sau de nozocomiale??
  Sa intelegem ca am adevenit asa peste noapte un popor sanatoas in care noi ne imbolnavim numai de covit???..Sintem tari , frate…tari de tot..
  Domnilor MEDICI..( rar dintre voi sint si Doctori adica medici cu doctorate) incepeti si spuneti ADEVARUL…si jos masca…JOS MASCA ( din toate punctele de vedere)..
  de fapt se vede ca ori cu masca , ori fara masca trebuie sa indeplinim pronosticurile lui Rfila care a spus ca in 7-10 zile o sa avem 7000 cazuri/zi.////Pa ce facem??/jucam la loto , la pronostic???Ce bataie de joc fata de popor …RUSIEN medicilor care nu spun adevarul..RUSINE….

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023