04 august, 2020
ad

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  NIR

  Pacat de ei … dar cam mult ciordira / dare si luare de mita !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   adica speri ca ai de vor veni nu vor fura? m as mira! ia urmareste i la dezbateri electorale! si te intreaba ce i mana pe ei in lupta? numai faptul ca dupa ce sunt alesi fac ce vor ei si numai legi pentru ei! cel mai bun exemplu PNL U care ce face acu ? numai bine pentru amarastean!astept cu mare nerabdare un primar PNL ist sa vad in ce oras infloritor vom trai! doamne ajuta!

   Reply
 2. 2

  mihnea

  6 milioane furt.Psd stapan peste Arges de peste 30 de anI!Dragici,Nicolescu,Pendiuc si multi altii.Pun pariu ca pitestenii vor vota tot PSD si la urmatoarele alegeri.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   De care Nicolescu vorbiți?

   Reply
   1. 2.1.1

    mihnea

    Constantin Nicolescu,cneazul Argesului timp de multi ani.

    Reply
 3. 3

  Anonim

  Nici nu stiu ce sa spun, sper sa fie un exemplu, sper ca oamenii sa aiba incredere in justitie, sper sa fie inceputul unei noi ere, sper sa ne indreptam spre o perioada in care institutiile statului sa functioneze mai bine…

  Polonezii au avut o politica numita ‘thick line’ (‘linia groasa’ prin care au separat trecutul comunist de prezentul post-communist) si as dori ca ceea a fost in trecut sa fie uitat sau spalat cu o ‘thick line’: daca am dat spaga la doctor, sa nu mai dam niciodata; daca am bagat vreodata mana intr-un ‘buzunar’ care nu era al nostru, sa nu mai facem asta niciodata; daca am acceptat vreodat un ‘cadou’, sa nu mai facem asta din nou; daca am ‘uitat’ sa platim taxe pe un mic castig realizat, sa nu mai uitam niciodata din nou.

  Dar cand spun asta imi dau deja seama ca nu e prea corect: pe unde sa stearga ‘linia groasa’ uitarea? Coruptia sau evaziunea fiscala de milione de lei trebuie pedepsita, desigur (si banii trebuiesc recuperati); complicitatea minora (poate chiar din teama) trebuie si ea pedepsita, proababil cu ceva blandete… Oricum, as vrea sa cred ca incepe o noua era 🙂

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.