Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Asfalt Tango

  ce furaciune! cu 20 milioane de euro se fac 4 km de autostrada, cu tot ce presupune!

  Reply
  1. 1.1

   Cezar

   Pai au dat ei 10 milioane de euro pe amenajarea parcului Lunca Argesului, tot bani europeni. De banii astia erau inclusi in proiectul initial si un ponton cu debarcader si un restaurant plutitor pe rau….un fel de zona de promenada, inclusiv barcute ca in starnd.

   De cheltuit au cheltuit toat suma, insa vedem cu totii ce a iesit! 🙂 Mai are rost sa ne gandim ce va iesi de cele 20 de milioane de euro in parcul Trivale? Cred ca mai degraba vor taia o groaza de copaci, decat sa faca treaba cu adecarat!

   Reply
 2. 2

  Petre

  Se amenajeajă retro şi gârla Trivale? Mi-ar plăcea, poate ar da înapoi şi Văsâi şi Prodănel terenul luat prin copertarea pârâului, expunându-i la inundaţii pe toţi. Când am venit pe strada Trivale, curtea mea era mai sus decât trotuarul cu 30 – 40 cm. Acum sunt mai jos cu 3 trepte şi dacă se mai pune şi paviment cred că trebuie să-mi iau scară. Oricum, cine a clocit ideea, să ţină tăndările, dacă-i plesneşte capul că sunt bune de leac.

  Reply
 3. 3

  Diaconu Gabriel

  Nu sunt de acord cu montarea de piatra cubica pe traseul din parc al strazii Trivale. In parcul Trivale oamenii isi plimba copiii in carucioare, copiii mici se plimba cu triciclete, cu trotinete, cu biciclete mici cu roti ajutatoare, copii mai mari se dau cu rolele sau se plimba cu bicicletele sau cu skateboarduri (placi cu roti). Daca puneti piatra cubica toti acesti oameni o sa va injure pentru ca nu mai au unde sa se recreeze si sa faca sport.
  Piatra cubica e frumoasa, dar e buna numai sa te plimbi pe jos pe ea.
  Nici biciclistii nu vor fi incantati pentru ca pistele de biciclete nu au fost niciodata suficiente pentru ei in parcul Trivale.
  Voi discuta cu mai multi oameni despre aceasta problema si primaria va vedea rezultatul.

  Reply
 4. 4

  marius

  cu piatra asta cubica probabil este o afacere , ceva din care se castiga , pentru ca nu este deloc indicata , la fel s a procedat si in centru cu pavelele , arata groaznic .

  Reply
 5. 5

  ropcea Ștefan

  Lacul secat de cîteva decenii şi lăsat în paragină, îl vor amenaja ?
  Eu am cerut explicaţii la primărie, dar nu s+au obosit să răspundă

  Prof. Şt Ropcea

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023