21 octombrie, 2020
ad

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Dolly

  mai…mai…spuneti sus si tare ca sintem niste bolnavi cu totii..ce mindrii sinteti de acest lucru…Dar….dar…de unde sint cei 104 cu pozitiv???de unde provin aceste persoane…Nu de alta dat mai zilele trecute erau deja 85 pozitive din doua camine de batrini>>>deci…deci…de ce sa sufere un judet intreg pentru o nebunie a medicilor care se tot lauda cu numarul mare de infectati si de morti??? Oameni buni….reveniti-va si treziti-va la realitate…TREBUIE OBLIGATORIU sa invatam sa traim cu acest virus…Nu mai fiti mindri ca sintem pe primul loc cu infectati…Nu s-a facut NIMIC pentru redresarea acestui virus…NIMIC…Asa cum traim cu toti virusii de pina acum asa o sa trim si cu acesta…Si si.si…in anii urmatori vor veni pe pamint ( facuti sau nefacuti) zeci de virusi…mai Olga Andronache…scrie si altceva mult mai frumos mult mai placut pentru ochii nostrii ai cititorilor..>ne-am c-am saturat de atita covit, covit…

  Reply
 2. 2

  Dana

  Vor fi și mai multe cazuri în Argeș, atât timp cât DSP Argeș creează în spitale suport Covid circuite „inteligente” (vezi spitalul din Leordeni). Dacă dumneavoastră, cei din presă, ați fi avut curiozitatea să vedeți cum stau lucrurile acolo, ați fi fost șocați să vedeți cum sunt coborâți din ambulanțe cei infectați, direct pe trotuarul pe care circulă și locatarii din zona; apoi merg pe o improvizație de scândură care , clar, nu poate fi dezinfectată în mod corespunzător. Chiar nu verifică nimeni de la Ministerul Sănătății modul în care este protejată sănătatea la spitalele din țară?

  Reply
 3. 3

  Dana

  De ce ați șters comentariul meu referitor la neregulile de la Spitalul Leordeni??!!

  Reply
  1. 3.1

   Argeşul

   Nu am sters niciun comentariu. Singurele comentarii care se sterg sunt cele in care se folosesc jigniri si cuvinte triviale.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.