ad
ad

5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  „România este în sărbătoare! Se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire. Îmi doresc să ne unim cu toţii eforturile şi energia pentru a sărbători România.”
  Unde este domne sărbătoarea aia?
  Politicianii română fură de sting, ne-au ciuruit, ne-au golit buzunarele și acum trebuie să mai jucăm și teatru să mințim o Europă întreagă, cu ce de bine au făcut politicienii țărișoarei ăsteia.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   ,,Rufele murdare se spala in familie !”

   Reply
  2. 1.2

   Dan

   Corect, festivismul ăsta nu-și are rostul într-o țara absolut debusolata și dezbinata. Nu avem niciun orizont, nu avem planuri de perspectivă, nu avem lucrări mari de investiții. România de azi funcționează mai mult din inerție.

   Reply
 2. 2

  TOMA CANJA

  …….inca o persoana care se pricepe la toate…..tipul omului nou…..!?!?!?? VA LAUDATI CU IPOCHIMENA CA,…..FACEA….CA …DREGEA….DAR CEI CE AR FI TREBUIT SA LUCREZE …ZILNIC…CU EA…SPUN CA O VEDEAU O DATA PE AN……SI CA A SI FOST EXCLUSA DIN RANDUL CONSILIERILOR………ESTE O DEMNA URMASA A MULGUTEI …. FA,DOINO,…PLUMB….TUSICA SCORPIA ABRAMBURICA ECATERINCA ANDRONESCU…DOCCILA…..CARMENCITA…..BIRCHALL…….si a altor slugi ale chelnerului de alexandria…a motocicletradiceanu…….CARE NU GANDESC….CI…LUCREAZA….. !?!?!?!?!?

  Reply
 3. 3

  Dan

  Se vede ca Gabriela Zoană e ușor naiva și nu știe ca Parlamentul European e plin de prădători de top. Bun venit în junglă! Ca proaspăt venită la PE, își inchipuia c-o deturnează de la rosturile ei pe Vera Jourova? Păi Vera are de mult timp temele făcute. E suporter înfocat al Monicăi Macovei și al unei Comisii Europene care cerea liste cu stadiul dosarelor penale din Romania.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.