9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Mulți dintre pensionari, au făcut parte din sistemul de represiune gen polițiști, judecători, procurori, etc., Aceștia au sunt pensionari începând cu vârsta de 45 ani, pensia medie a unor astfel de indivizi fiind de peste 80 milioane lei/ luna.
  În schimb proștii ceilalți la muncă, ca să aibă Statul cu ce să- și plătească „patrioții”, care nu au contribuit la sistemul de pensii.

  Reply
  1. 1.1

   geo

   Concluzia este ca trebuie sa luptam pentru desfiintarea pensiilor speciale. Este singura sansa ca sistemul sa fie cat de cat sustenabil, altfel se va prabusi.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Urmează eutanasierea pensionarilor pentru că prea trăiesc mult, în ciuda exploatării din cei peste 40 de ani de muncă ?! Trăiască paraziții !?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Fuhrer-ul Klaus Werner Johannis , după ce a călcat în picioare Constituția României , cu pensionarii acestei țări ce are de gând ?!…Să ne aşteptăm la lagăre de exterminare ?!

  Reply
  1. 3.1

   ION

   Pensiile speciale , care nu sunt puține și nici mici nu le-a făcut Fuhrer-ul ci partidele de la guvernare.
   Doar nu vreți să spuneți că femeia de servici de la Parlament are penise specială că a votat Fuhrer-ul.
   Poate vreți să ne spuneți că tot Fuhrer-ul a votat ca tabalgii să iasă la pensie la vârsta de 45 ani și restul prostimii să meargă la muncă în baston și să iasă la pensie în coșciug?
   Ai să fim serioși, cred că matale ori ești un beneficiar al legilor speciale ori ești o c… de politruc.

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Anonimul de mai sus nu vorbea de mărimea pensiilor (care trebuie să fie rezonabilă, decentă) şi nici de votul din Parlament, d-le/d-nă , ci de disprețul față de Constituție ( Constituția face din pensie un drept de proprietate imprescriptibil , inalienbil şi deci un drept natural, în termenii folosiți azi, ipocrit, un drept „sfânt”. Cine calcă în picioare Biblia oricărui Stat de drept, după ce a fost ales şi a jurat să fie GARANTUL respectării principiilor înscrise în Constituție , devine izorul (voda) al tuturor abuzurilor politicienilor , devine protectorul ilegalităților în cârdăşie cu politicienii corupți , indiferent de partid politic. Dar cu cetățeni analfabeți funcționali, ca cei care jignesc când mintea nu-i ajută , Constituția e inutilă, e suficintă prostia .

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   „Dar cu cetățeni analfabeți funcționali” cred că în primul rând te referi la cei care ne conduc, că doar ei au produs dezastrul cel de toate zilele.
   Nu este de ajuns că cei mai analfabeți ne mai conduc , dar aceștia sunt și cei mai fruntași în ale corupției

   Reply
 5. 5

  mihnea

  Boc facuse o lege buna bazata pe contributivitate asa cum au toate celelalte tari normale.La noi sunt multi pensionary speciali si pe caz de boala,aici trebuie facuta curatenie altfel sistemul se va prabusi.Statul are bani din taxe si impozite sau poate sa faca ce face PSD lasa inflatia sa zburde si sa pacaleasca prostii.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Pensionarii, în general, au fost cei cei care au asigurat prin activitatea lor de o viață existența şi mersul societății către viitor ! Poate şi printre pensionarii de azi , în vremea când munceau şi cotizau la stat(patron), vor fi fost indivizi iresponsabili şi cu minte slabă (puțină) , cârcotaşi şi leneşi care să zbiere prin vreo şedință ad hoc împotriva celor care, pe vremea lor, ajunseseră cu greu până la anii de pensionare. Oricum,cei care opinau astfel erau puțini şi „sictiriți” de ceilalți angajați care ştiau că ,poate,dacă nu mureau până la 60-62 de ani, bărbații şi 55-57 de ani, femeile, vârstă legală şi limită pentru pensionare până în urmă cu ceva timp, le venea şi lor rândul. De aceea pensionarii erau respectați de societatea recunoscătoare pentru munca depusă de ei zeci şi zeci de ani. Nicăieri nu se publicau „statistici” mincinoase , manipulatoare şi incitatoare la tensiuni, ură(conflicte) sociale între pensionari şi generațiile active („în câmpul muncii”). Ori, azi numărul paraziților (cei care REFUZĂ munca dar vor bani pentru nemuncă-iar locurile de muncă rămân neocupate pentru că banii curg de la cei care muncesc şi pentru paraziți- ! (Să nu vorbească cineva de lipsa locurilor de muncă, de salariile mici etc. că de vină sunt paraziții care votează clasa politică ce votează la rândul ei legi în favoarea paraziților).Să nu mai vorbim de incompetență- profesională şi mai ales morală- din toate structurile de putere, dar şi de activitate economică si socială (administrativă) etc.INCOMPETENȚA este strâns legată de CORUPȚIE, HOȚIE, LIPSĂ de EDUCAȚIE etc. Şi pentru că banii nu se mai ajung , s-au gândit unii să scape prin orice mijloace de …pensionari ?! Fără cuvinte !!!…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.