Related Articles

11 Comentarii

  1. 1

    Delia Dumitricā

    Propozitia”Niciun europarlamentar al nostru nu mai miroase a cojoc românesc.” este, pe cât de hilarā, pe atat de trista. Asa este , mioarele noastre joacā precum cântā nu fluierul, ci orchestra Uniunii Europene; o orchestra cu instrumente straine doinei noastre… Ufff! Si ce dirijor: un lup cu multe capete, caruia nu-i scapa nicio mioarā. Si nu sunt numai oile noastre in bataia vantului, ci toate oile Europei si o parte dintr-ale Africii de là care mai este inca de muls . Stiu ca pe noi ne doare de Romania si de tradatorii ei din interior. Pai cum sa mai miroase ei a „cojoc romanesc „, din moment ce la Referendum au sārit la beregata pastorului (adica a Bisericii) si au spus „Da” familiei formate din membri de acelasi sex? Asta a umplut paharul, din punctul meu de vedere, dupa multe alte fapte antinationale. Si uite ca-mi asum parerea.

    Reply
    1. 1.1

      Anonim

      Asumăți-o, tăticu’ !…

      Reply
  2. 2

    Anonim

    Floarea de care scrieți a ajuns o buruiana. O planta agățătoare de sufletele noastre.

    Reply
    1. 2.1

      anonim

      aici ai treptate floarea de care vorbiți este un stafilococ auriu care nu a dat naveta

      Reply
  3. 3

    Ana

    Daca la noi s-ar respecta aceste reguli nu am mai avea politicieni.

    Reply
  4. 4

    Valy

    Care elita inainte de comunist? Totdeauna noi am fost in razboi cu noi pentru a ne imbogati. Pe teritoriul Daciei au fost adusi hoti din toata lumea romana, am citit undeva. Hotia e in gena noastra.

    Reply
  5. 5

    anonim

    floarea națiuni este acea floare care a inflorit acolo unde nu se naveta. Daca nu o sa o undam o sa se stafidească si va putrezi si va veni alta mai buna si cu devodament si va da naveta. Așa ca nu o sa mai udam floarea si o sa putrezească . HI HI HI HI H

    Reply
  6. 6

    Zorro

    Lucrurile se vor îndrepta, speranța nu ne poate fi ” închisă „… !!!

    Reply
  7. 8

    Anonim

    Foarte inspirat!

    Reply
  8. 9

    dutu😂cutu

    cucuveaua roz. cucuveaua roz a furat naveta cu cucuvoiul roz. ura. naveta nu avem! dar avem dansuri, meșteri, argentine. SINCER LA CORIGENTE NU VOM VENI DACA NU NI SE DA NAVETA. CORIGENTI VOR FI. Peste o lună vom pictată primaria cate o area pe zi după 15 ale luni care va urma daca nu vom primi naveta. Va invităm. Greva muta.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!