Related Articles

4 Comentarii

  1. 1

    Cezar

    Felicitari firmei constructoare, sunt oameni seriosi!!! Mai putin la Primaie, acolo ne-au aratat ce insemna reabilitarea din 2024 a strazii Depozitelor. O peticeala de 2 lei. Prosteala in ochii fraierilor. Acum mai asteptam linistiti inca 20 de ani sa mai vedem urmatoarea ‘mare’ reabilitare! Ca pana acum, de altfel!

    Oameni fara viziune in administratiile trecute, oameni identici si acum. Usor usor nu doar ca am ramas in plutonul Municipiilor resedinta de Judet din Romania, mult in urma altora de ne erau odinioara in spate, dar nici acolo nu mai reusim sa ne mentinem. In loc sa ne indreptam insapre orase precum Clujul, asa cum a reusit Oradea depilda, atragand o imensitate de fonduri europene pentru dezvoltare, ne aliniem incet incet inspre mari metropole romanesti, precum Calarasi, Vaslui sau D T Severin. Acolo probabil ne vad politicienii locali asezati. Apoi ei se trag intr-un loc caldut la Bucuresti si au rezolvat cazul. Hai sa fim seriosi, rasul arata JALNIC si perspectivele de viitor sunt ZERO!!!

    Apropo, ne mai spune si noua Primarul cand se apuca de stadion? Mai e putin si se face anul de cand l-au daramat pe cel vechi….probabil la Sf Asteapta!!!

    Reply
    1. 1.1

      Anonim

      Bine scris. Desteptarea Piteșteni.

      Reply
  2. 2

    Gica

    Dacă acestea sunt lucrări cu care se mândrește cei din primăria Pitesti suntem de rasul lumii.
    Alte administrații locale construiesc centuri ocolitoare, pasaje subterane și supraterane( exemplu concret Oradea, Cluj, et) iar primarul și cu gașca lui își fac publicitate cu un podeț de 50 m lungime.
    Dar aceasta este situația reala și cetățenii culeg roadele votului ( semafoare , borduri și din când în când câte un podet).

    Reply
  3. 3

    Gabi

    Stați așa: „proiectat sa reziste 100 ani !”. Nu s-a menționat că și realizat că sa reziste 100 ani! doar proiectat…Faptul că a fost finalizat 9 luni mai devreme, aparent e îmbucurător, dar mă pune pe gânduri asupra calității lucrărilor efectuate. Care ar fi considerentele pentru care lucrarea s-a putut finaliza cu 9 luni mai repede decât termenul contractual?

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!