Related Articles

4 Comentarii

  1. 1

    Maria

    Corect. Trebuie data o lege impotriva cămătarilor cu acte in regulă. Aceste firme de recuperat restante sunt de fapt niste cămătari.

    Reply
  2. 2

    Corona blondă

    Da,ar trebui protejată populația, dar parlamentarii au alte treburi si trebuie să încaseze taxele de protecție de la aceste firme! Dați cu ei de pământ, noi nu vom mai vota demagogi,vrem să vedem cine ne este alături! Continuați, vă rog!

    Reply
  3. 3

    Stanleybet

    Banuiala mea este ca in spatele acestor camatari cu acte in regula se afla oameni care nu sunt ,, orfani” (sau altfel spus sunt protejati de cineva din clasa politica cu greutate) . De asta ne vom da seama dupa reactia sau lipsa de reactie a liderilor de partide. Astept cu nerabdare acest lucru.
    Daca vreti putem porni si ceva pariuri pe aceasta tema. Chiar deschidem o casa de pariuri pe teme politice. Ar avea mai mult succes in comparatie cu pariurile sportive.

    Reply
  4. 4

    Un om

    Sunt prea mânjiți parlamentarii ca să ia atitudine!Nu cred că vreun lider de partid are curajul necesar!Suntem conduși de corupți si oameni de paie! Vreau să văd cine ia taurul de coarne si ne ajută.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!