
Investiție importantă într-o comună din Argeș. Era nevoie ca de aer!
Apă la Micești
Aproape de finalizare se află proiectul de introducere a alimentării cu apă la Brânzari, în Micești, acolo unde a fost finalizat forajul și mai trebuie realizat branșamentul electric, după care rețeaua poate fi recepționată.
În plină derulare se află proiectul de reabilitare a iluminatului public în satul Micești, prin montarea a 230 de lămpi de tip LED, cu consum redus, sistemul urmând a fi controlat prin telegestiune.
Alte investiții
În paralel, în ianuarie, cu bani de la bugetul local, au fost montate alte 180 de lămpi similare, la Micești, Purcăreni și Păuleasca. Tot în această perioadă vor fi reluate lucrările la pistele pentru biciclete de Micești și Purcăreni, acolo unde s-a turnat deja beton pe 800 de metri din totalul celor 6,8 km incluși în proiect.
O investiție similară, aflată în faza de proiectare, va fi implementată în Plaiul Oii, pista de biciclete urmând a avea o lungime de 3,7 km.
Despre comuna Micești
Comuna Micești este situată în centrul județului Argeș, în regiunea istorică Muntenia, România. Aceasta este compusă din patru sate: Micești (reședința comunei), Brânzari, Păuleasca și Purcăreni.
Geografic, comuna se află pe malul drept al Râului Doamnei, la confluența cu Râul Târgului și afluentul Valea Păuleasca. Este traversată de șoseaua națională DN73, care leagă Piteștiul de Brașov, și de drumurile județene DJ740 și DJ731D, facilitând accesul către localitățile învecinate.
Satul Micești, centrul administrativ al comunei, este situat la aproximativ 12 km nord de municipiul Pitești. Comuna se întinde pe o suprafață de 44 km² și are o populație de aproximativ 4.610 locuitori.
Un monument semnificativ în Micești este biserica dedicată Sfinților Gheorghe și Nicolae, construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea.
Investiție importantă într-o comună din Argeș. Era nevoie ca de aer!
Un Comentariu
Anonim
Canalizarea ne lipsește în com.Micești cu desăvărsire! Când ne va realiza și această necesitate ? Ar fi un vis frumos realizat !
Avem apă dar canalizare nu !
Păcat că săntem aproape de Pitești și folosim șanțurile in loc de canalizare!