Related Articles

7 Comentarii

    1. 1.1

      ION

      Ei fac protest, că grevă nu au voie, li s-ar tăia din salarii pentru orele neefectuate.
      Restul prostimii are dreptul la grevă, ca să fie penalizaţi la salariu.
      Privitor la cinste, mai degrabă (ne)cinste. Numai cine nu a avut de a face cu sistemul sau cei care au dat pot pronunţa cuvântul cinste.
      Corupţia în Argeş a înflorit datorită corupţiei sistemului de justiţie şi nu datorită legilor, fie ele bune sau mai puţin bune. Nicio lege nu spune că avocaţii au dreptul să corupă magistraţi, etc.

      Reply
  1. 2

    ION

    Iar m- am înşelat.
    Iniţial am crezut că solicită salarii decente (şi pensii speciale) ca cele ale majorităţii românilor , sau că solicită să nu mai dea sentinţe pe principiul care dă mai mult, dar aşa cum am spus, m- am înşelat.
    Prin majoritatea românilor am înţeles cei care pleacă la muncă (pe bani puţini) de dimineaţa vin seara şi dorm cu gândul că a doua zi trebuie să o ia de la capăt inclusiv cu partea cu umilirea de către Statul Mafiot.

    Reply
  2. 3

    Iuliu

    În Argeş se întâmplă ceva diferit de restul judeţelor din ţară.
    Cu ajutorul unor prieteni am iniţiat un proiect. Astfel pe rolul instanţelor din judeţul Argeş (Tribunalul Arges si Curtea de Apel Pitesti) au fost puse procese identice (20 de dosare) cu cele din Bucuresti- alte 20 dosare (Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti).
    În Arges Tribunalul a admis 7, pe care Curtea de Apel Pitesti le- a respins şi pe acestea în mare parte, rezultatul final de „admitere” în Argeş tinzând spre 0.
    În acelaşi timp în Bucureşti, la Tribunalul Argeş au fost admise în mare parte, Curtea de Apel Bucuresti mentinând sentintele Tribunalului.
    Se impune a se preciza că parte pârâtă în procese sunt instituţii ale statului, documentele depuse de instituţii la dosar fiind ~ identice ca apărare atât în Argeş cât şi în Bucureşti.
    CONCLUZIA în Argeş există o strânsă legătura între justiţie (judecători) şi clasa politică, în timp ce în Bucureşti (la acelaşi rang de instanţe de judecată) există totuşi o ruptură, cetăţeanul de rând având o şansă în a obţine şi a i- se recunoaşte dreptatea.
    Oare, de ce au ieşit astăzi în stradă magistraţii din Argeş, că eu nu văd sensul.
    Poate, doar de mascaradă şi faţadă?

    Reply
  3. 4

    Iuliu

    Rectific
    În loc de ” În acelaşi timp în Bucureşti, la Tribunalul Argeş au fost admise în mare parte, Curtea de Apel Bucuresti mentinând sentintele Tribunalului.”
    se va citi
    „În acelaşi timp în Bucureşti, la Tribunalul Bucureşti au fost admise în mare parte, Curtea de Apel Bucuresti mentinând sentintele Tribunalului.”

    Reply
  4. 5

    Robert

    Se cunoaste cat de eficienta este justitia in Arges. Niste fricosi, iar cei mai in varsta sunt si corupti. A mers mita de la client la avocat si apoi la judecator multi ani de zile in Arges. Au facut bine ca au iesit totusi. Au salarii de sute de milioane si pensii la fel. Aaaa, era sa uit, au si niste vacante foarte lungi !

    Reply
    1. 5.1

      Anonim

      Pauzele lungi şi dese, cheia marilor succese.
      De ce spuneţi că „A mers mita de la client la avocat si apoi la judecator multi ani de zile in Arges. „?
      Eu zic, nu numai că a mers afacerea cu mita, dar acum merge chiar mai bine decât înainte şi probabil va merge mult timp de acum înainte, că doar s-au închegat relaţii, prietenii şi legături strânse între părţile implicate (inclusiv servicii de informaţii, CSM, D.N.A., etc.).
      Singura şansă să cadă sistemul corupt al MAFIEI magistraţilor argeşeni este să se mănânce între ei (ceea ce este foarte greu de crezut că se va întâmpla vreodată), că altfel nicio şansă.

      Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!