Alt magazin, aceiaşi angajaţi… profesionişti. Asta ne vindea Carrefour în urmă cu o lună, la inaugurarea magazinului din complexul „Trivale Shopping Center”.
De „profesionalismul” lor (a se înţelege indiferenţă, inducerea în eroare a clienţilor, organizare sub orice critică ş.a.m.d.) ne lecuisem de pe vremea când încă era deschis Billa, speram doar ca noua conducere să facă puţină instrucţie pentru a pune lucrurile la punct.
Ei bine, asta nu s-a întâmplat, dovadă că vechile metehne îi scot din minţi pe clienţi: produse fără preţ afişat la raft, etichete neconforme şi cozi imense cauzate de faptul că nu se deschid suficiente casierii. Acesta este meniul pe care angajaţii Carrefour ni-l servesc zilnic. Şi când spun zilnic mă refer la faptul că problemele de care vorbesc nu apar izolat, ci persistă.
Am urmărit în mai multe rânduri ce se întâmplă în acest magazin, fără să observ o schimbare în bine. Spre exemplu, poftiţi la salata de fructe cu „ananas, mere, kiwi, banane” care costă aproape 20 lei/kg. Ce deliciu! Mai-mai că merită bănuţii. Problema este că, în cutie, singurul ingredient activ e… pepenele roşu. Poate greşesc, iar angajaţii aştia profesionişti cu care se laudă francezii sunt specialişti în genetică. Or fi reuşit ei cumva să încrucişeze cu succes fructele enumerate pe etichetă şi să obţină într-un final pepene. Suntem noi naivi că nu ne dăm seama. Aşteptăm explicaţii.
George OLTEANU
2 Comentarii
Martor
Specialitatea Carrefour Romania e TEAPA!
Oare in Franta se stie ?
cris
Carrefour,Auchan mother fucker, dar mai multi proști și proaste le cumpăra marfa.