Related Articles

14 Comentarii

 1. 1

  HORIA

  vai de mama ei de tara, din 2008 abia acum au actionat autoritatile , sunt curios cata puscarie vor primi animalele astea care se cred discriminate in romania .

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Este incredibil!Timp de 8 ani în judeţul ăsta n-am avut prefect , preşedinte de CJ, SRI, BCCO, DIICOT, primar în comuna cu pricina, poliţie în acea localitate, nici preot sau măcar un jurnalist care mai merge şi pe la ţară!? Dintre toţi sclavii de acolo nu a fost dat niciunul dispărut? Pe oamenii ăştia sărmani şi fără locuinţă nu-i înregistrează nimeni? Sunt oameni foarte bine plătiţi din structurile statului care trebuie să se ocupă numai de aşa ceva. Când a fost vorba de măriri de salarii în Învăţământ, toţii guvernanţii cereau performanţă şi puneau nişte condiţii de „noaptea minţii”. Ce încredere poţi să ai în instituţiile statului , dacă în 2016 România s-a întors la sclavgism? Merită felicitaţi cei care au descoperit fenomenul şi au intervenit şi aştept măsurile împotriva celor care seamănă cu oamenii. Am totă convingerea că lipsa de carte i-a împins la aşa ceva. Citiţi şi recitiţi , de câte ori puteţi, editorialul de excepţie „Cine alungă bestia?”ca să înţelegeţi pentru totdeauna unde duce lipsa de cultură şi cum trebuie să ne ferim de monştrii care sunt printre noi!

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Scuze, pentru „sclavgism” şi” totă”!

  Reply
 4. 4

  Savu Gheorghe

  Domnule Puiu, nu cultura alunga bestia din noi, ci credinta in Dumnezeu. Nazistul dupa ce-i gaza pe bietii evrei mergea apoi in birou si asculta muzica de Wagner. Imi cer scuze ca am intervenit, dar va recomand sa-l cititi pe Tutea, care face diferenta intre un om de cultura, dar fara credinta, si un om lipsit de cultura, dar cu credinta.

  Reply
 5. 5

  ALIN

  1 Oare de ce nu a fost ridicat cu această ocazie şi primarul Florin Proca, care nu este străin de ceea ce se întâmplă pe raza de acţiune.
  Bineînţeles din sistem fac parte şi poliţişti atât cei care răspund de Berevoieşti cât şi cei din Câmpulung, care şi-au umflat burţile pe spinarea sclavilor în cauză.
  Solicităm să fie ridicaţi şi cei mai sus menţionaţi.
  La acest moment se impune ca, conducerea Poliţiei Câmpulung, să- şi dea demisia şi să părăsească definitiv sistemul.

  Reply
 6. 6

  Puiu

  V-aş rămâne recunoscător, domnule Savu, dacă mi-aţi spune de unde îşi ia credinţa un rudar fără nicio clasă. NU cred că se naşte cu ea!

  Reply
 7. 7

  bebe

  rusine nationala ,primar care trebuie sa isi dea demisia imediat si sa se duca dupa rudari si la audieri ,masa de votare si de ajutoare sociale ,nu a stiut primarul,ce se intampla acolo .politia nu a stiut ,pai sa fac un gest de noblete ,sa inapoieze banii ,pe care iau primit pentru functiile detinute ,si pentru incompetenta de care au dat dovada ,toatemasinile cu lemene la petrom la podul viilor in fiecare noapte si nimeni nu sa sesizat acest lucrul .politisti primari ,doriti salarii marite ,sunteti rusinea intruchipata daca in arges ,dupa permise ,retrocedari,avem SCLAVIIII,rusine PREFECT,INSPECTOR SEF,,SI CEI CARE AU FOST LA CONDUCERESI NU AU LUAT MASURI,suntem in anul 2016,PROCA , ai fost politist daca toate sau petrecut sub nasul tau ,dute frate si impuscate sec 21 ,sclavii rusine

  Reply
 8. 8

  MARIN

  Ce educaţie la Berevoieşti_
  Director de şcoală a fost peste 7 ani tot unul Proca, care era şi este şi popă.
  Nici Proca ăsta nu a ştiut ce se întâmplă şi ce educă, oare nu a avut timp să vadă de matrapaslâcurile pe care le- a făcut pe felie cu şefii de la I.S.J Argeş.
  Să le fie ruşine şi şefilor din educaţie. De altfel, cu asemenea indivizi la şefia I.S.J.- ului nu este de mirare că se întâmplă ce se întâmplă, doar şi profesorii se duc la şcoală şi sunt trataţi ca nişte negrii pe plantaţie.

  Reply
 9. 9

  Bogdan

  Unde erea Politia Berevoiesty, politya Cimpulung,rudarii aveau relaty si in interiorul politiei, cine a intervenit Bcco Craiova ,Dicot Arges, jandarmii de la gruparea mobila Craiova unde e ipj arges

  Reply
 10. 10

  IONICA

  Oare de ce gruparea mobilă Craiova nu a săltat şi poliţiştii argeşeni, în frunte politicienii, inclusiv şefii de instituţii din Argeş, care nu sunt străini de sclavia instituită în judeţul Argeş sub diferite forme?

  Reply
 11. 11

  George

  bogdanel tata, habar nu ai despre ce vorbesti, dormi rau pe tine si ii influentezi si pe altii.Doesarul a fost instrumentat de BCCO Pitesti,eu au facut toate demersurile filaje si interceptari care s-au intins pe mai multi ani, pentru ca este greu sa te infiltrezi in mediul ala, unde toata lumea stie pe toata lumea.Iar BCCO Craiova a venit doar sa sprijine actiunea,cu efective, pentru ca nu ai de unde sa scoti tu 300 de politisti doar de la BCCO Pitesti,unde sunt o mana de oameni,Multe forte au venit doar sa sprijine actiunea in fata atator tigani.Stai jos 4

  Reply
  1. 11.1

   Petre

   Măi Georgele, dacă tu ai instrumentat dosarul şi spui că ai stat ani buni să studiezi cum sunt maltrataţi oamenii fizic, îmi pare rău,nu eşti om.
   Nu mai este nevoie să ne spui ce face BCCO Piteşti, că vedem corupţia care a înflorit (din cauza mafioţilor din sistem) în jur la tot pasul.

   Reply
  2. 11.2

   Petre

   Măi Georgele, dacă eşti plătit din bani publici şi mai eşti şi anchetator penal, oare nu ai învăţăat că nu ai voie să foloseşti cuvântul ţigan, conform norleor se numeşte rom.
   Dacă doreşti să-ţi verşi nervii pentru incompetenţa de care dă dovadă instituţia din care faci parte, fă- o pe banii tăi nu pe banii noştii.
   Nu că romii nu ar fi vinovaţi, dar o vină mai mare o au cei ca matale, care au stat şi s-au uitat pe buzunarul şi pielea noastră

   Reply
 12. 12

  George

  Bravo Petrica esti destept!Felicitari
  Imi cer scuze eu pt tine

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!