De Paște, bucătăresele Spitalul Județean de Urgență Pitești au pus pe farfuriile bolnavilor ouă roșii și felii de cozonac. Până la sfârșitul Săptămânii Luminate, oamenii internați în cea mai mare unitate medicală din Argeș primesc la regim comun următoarele meniuri:
unt, lapte, franzelă gem – la micul dejun, cremwurști de pui, ciorbă de legume cu fulgi de ou, fasole verde cu carne de porc și franzelă – la prânz, budincă de macaroane cu brânză telemea și iaurt – la cină (astăzi) * ceai, franzelă, telemea, salam/ ciorbă de perișoare, franzelă, legume asortate la cuptor cu piept de pui, măr/ pilaf de orez cu legume, franzelă, ceai de sunătoare (mâine)
* lapte, telemea, gem, franzelă, unt/ ciorbă cu piept de pui a la grec, mâncare de fasole verde,franzelă/ mămăliguță cu brânză, ou, iaurt (sâmbătă) * ceai, franzelă, ou, pateu/ supă de găluște și piept de pui, mâncare de mazăre, franzelă/ budincă de cartofi, franzelă, ceai de muşeţel (duminică).