13 noiembrie, 2019

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Judetul in care traim arata doar o palida imagine a nenorocirilor tiganesti care se intampla acoperite fiind de Politie, Justitie, Presa, Politicieni sau societatea civila. Razboiul dintre tigani si romani este pornit mai de mult chiar daca nu exista o ,,declaratie” parafata de vreun bulibasa sau rege en-titre. Este un razboi sangeros si umilitor pornit pe mai multe fronturi care se duce cu mijloace de o cruzime infioratoare. Lumea civilizata nu isi imagina pana la aparitia Statului Islamic dimensiunea animalica a unor fiinte umane si iata ca astazi trebuie sa o creada. Paradoxal, Romania are o populatie tiganeasca (inventariata) de doua ori mai mare decat cea a ISIS in vremurile bune cu singura diferenta ca nu sunt urmariti de nimeni, nu sunt amenintati si nu trebuie sa isi riste viata pentru a cucerii teritorii. Crimele lor seamana, se multiplica si se intampla dincolo de usile caselor noastre, pe strazi, in institutiile statului sau oriunde tiganii ajung sa intre in contact cu populatia civilizata. Aici nu mai vorbim de furturi sau constituirea de satre in satele locuite de romani ci de crima organizata facuta fara nicio frica in fata legii si sub umbrela protectoare a drepturilor omului.
  Argesul mocneste iar tiganii se joaca cu focul in fanar ! Nu este singurul judet unde oricand totul poate degenera intr-un conflict interethnic cu consecinte greu de imaginat. Au depasit linia rosie de multa vreme si pare ca isi doresc cu obstinatie un Bolintin la scara mare. Stirile despre nelegiurile tiganilor chiar daca sunt filtrate, cenzurate sau denominate infioara comunitatile de romani unde acestea se petrec si aduna ura si dorinta de razbunare. Ne-au violat sotiile si fiicele, ne-au omorat rudele pe sosele, au bagat cutitul pana la prasele in trupurile nevinovate ale romanilor, au pervertit cu mizeria lor o natie mandra si ne-au pangarit onoarea pana la ultima generatie. Ajunge !
  Acesti nemernici se afla in fruntea traficului de persoane, de stupefiante si de criminalitate la scara mare. Trebuie opriti nu prin toleranta si cultura ci cu actiune fizica pentru ca sunt la distanta de o clipa de a ne transforma in sclavi. Jaful face parte din viata lor iar crima le bantuie prin ADN-ul ancestral inca de cand au parasit Punjab-ul ca cea mai umilita casta a vechii Indii.
  Ca sa lupti cu tiganii nu te mai poti baza astazi pe cultura sau legi. Presa ar trebui sa aiba o rubrica permanenta cu nelegiurile acestor nenorociti si sa nu se mai sfiasca sa la spuna numele, porecla, locul unde salasuiesc, cine le sunt cunoscutii, ce cazier au performat, ce pregatire au, cine le sunt prietenii sau cunoscutii, unde au fost vazuti, ce relatii au s.a.m.d. Fotografiile lor sa fie diseminate in spatiul public ca oamenii sa-I recunoasca si sa isi ia masuri de aparare a vietii si a bunurilor lor si ale familiilor. Trebuie mers pana la inventarierea tuturor acestor nenorociti cu tot ceea ce tine de viata lor si astfel vom ajunge si la cei pe care ii sustin, ii apara si le primesc mita. Marginalizarea crimei incepe cu identificarea autorilor ei si nu prin indreptare pe banii nostrii indatorand societatea pentru acesti paraziti. La polul opus, orice tigan care si-a depasit conditia si a devenit o fiinta umana responsabila ce poate fi data exemplu nu numai comunitatii din care face parte dar si altora, ar trebui sa beneficieze de tot sprijinul societatii si sa-I fie recunoscute meritele. Sunt rari, adevarate accidente, iar efortul sau talentul lor trebuie apreciat !
  Vor veni unii lacrimogeni si impaciutori care ne vor spune ca suntem rasisti, xenofobi, nationasti sau cine mai stie ce aberatii valabile pe timp de pace. Este Razboi sau spuneti-I cum doriti dar acum armele vorbesc ! Argesenii in adancul sufletului lor nu inghit si nu tolereaza abuzurile tiganilor iar daca nu facem ceva astazi, maine ar putea fi prea tarziu.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Total de acord . Dar de la vorba la fapta .Ar trebuii anfiintata Garda Nationala cum au ungurii. Daca cei platiti nu fac ordine

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Nu fac ordine pentru ca sunt interesati ca sa existe acesti nemernici si sa se ocupe in continuare de tragfic de Droguri, Prostitutie , Trafic de persoane si ei sa incaseze mita de la acestia pe linga salariul de la Statul roman pentru ( simularea… ) combaterea acestora !!!!……
    Suntem creduli cu totii ?????/

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Problema este ca autoritățile dorm nu fac nimic nu le pasa de problemele noastre și eu am un caz dar a rămas exact asa cum este unde sa ma duc ce sa fac? S-o luam ca în jungla sa ne facem dreptate singuri de multe ori supărarea și disperarea ajung la limite. Astăzi România în care trăim păcat.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Mie mi au spart apartamentul și furat banii pe care îi aveam în el , toată munca mamei mele din Italia și a mea , am pierdut aproape tot și nimeni nu a pățit nimic

  Reply
 4. 4

  CC

  Trebuie separat graul de neghina !!! in Judetul Lui Antonescu

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Mie mi-au fost furati banii din geanta lasata in masina in plina zi, am sunat la 112, a venit un echipaj de la politie si am fost sfatuita sa dau o declaratie cum ca mi i-am gasit. Am fost „ïncurajata”de politist spunandu-mi ca „a fost ziua mea norocoasa, ca nu mi s-au furat decat banii, nu actele sau cheile de la casa” si n-are rost sa se mai incarce el cu inca un dosar cu autor necunoscut; oricum , n-are cum sa-i prinda pentruca n-au furat decat banii si seriile acestora nu le aveam notate (mentionez faptul ca nu s-au ridicat amprente si nici alte investigatii nu s-au facut la fata locului). Cu siguranta nu a procedat corect ci a profitat de faptul ca eram bulversata in urma acelui incident. Mie mi-a fost foarte clar faptul ca exista o „stransa colaborare” intre hoti si politie.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.