Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Doamne, nimic nu ne mai poate salva! Acest articol format din 13 rânduri ( ironie a sorţii ) ne arată, prin persoana politicianului conducător de urbe, în ce hal am ajuns să interpretăm prostiile altora. Declaraţia primarului este năucitoare. Dacă nu ar fi de plâns m-aş rostogoli asemenea erorii de redactare a legii. Dacă „babuinul” de la redactare ar fi folosit alt cuvânt, aşa cum am folosit eu acum, ce-am fi făcut ? Super- edilul declară ferm:”Aşa zice legea aşa facem”. Păi , cum o să încalce legea? N-au găsit modalitatea de a schimba un cuvânt în România anului 2017, dar este evident că „gratuitatea în Piteşti se referă la autobuz”. Evident este faptul că prostia se propagă şi funcţionează pe principiul turmei, că se urmăreşte îndobitocirea celor care au mai rămas cu ceva neuroni. Pentru sinceritate şi dezinvoltură îi trimit domnului primar 10 taloane la” Premiul pentru Excelenţă”, iar jurnalistului 100 de puncte pentru că a surprins această decizie a Consiliului Local Piteşti.

  Reply
 2. 2

  vasile

  Este evident că…. numai idioti sunt la primarie, mai ales sefu lor. Observa asta oricine merge prin Pitesti, sau trece pe deasupra cu avionul….sau are drum pe luna, prin cosmos…

  prosti rau de tot!

  votam ceva…dar este evident ca ne referim la alceva ?!

  Reply
 3. 3

  Sorin

  Nu este nicio gluma. Este un drept de care beneficiază persoanele cu handicap stabilit prin lege. Prin aceasta hotarare a Consiliului Local Pitești se aproba metodologia de decontare a cheltuielilor prilejuite de calatoria cu metroul a persoanelor indreptatite. Pana sa scrieti aiurea pe aici mai cititi, va rog.

  Reply
 4. 4

  Puiu

  Esti un habarnist! N-ai inteles nimic si mai dai si lectii, diversionistule. Poate ai tu metrou in gradina, contaminatule!

  Reply
 5. 5

  Sorin

  bai domnu puiu , pune mana si citeste in puiii mei!

  Reply
 6. 6

  Puiu

  Păi ,zii măi Sorinele aşa ,că abia acum te recunosc, fermier mic nebun ce eşti! Să ai grijă de pui, că a crescut preţul la ouă, şi să n-ai parte de molimă! Hai ,te salut şi toate cele bune!

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   molima ataca puii …asa ca ai grija!

   Reply
 7. 7

  Puiu

  Trebuia să-ţi dai numele, că e bună şi ca glumă şi ca răutate, şi eu nu sunt aşa supărăcios, mai şi glumesc.Mai vreua să ies din sfera asta plină de energii negative, că mai sunt şi lucruri frumoase pe pămantul asta. Ţin cont şi încerc să mă vaccinez . E bine?

  Reply
 8. 8

  Elena Delia Dumitricā

  Ce sa mai, domn’ne, suntem praf! Stimabilul dom’ Ionicā isi meritā diminutivul. Draga domnule Puiu, nu trebuie sa va vaccinati, sunteti perfect sanatos. Vad ca sunt altii care au nevoie de…dezintoxicare. Vaccinul se face preventiv, in schimb astia sunt contaminati, chiar cu o boala farà leac. Stiti d-voastra care …

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!