Chioșcul de la parterul Spitalului Județean colcăie de nereguli ce țin în primul rând de normele igienico-sanitare. În dugheană alimentele sunt depozitate de-a valma , fiind amestecate cu produse nealimentare de genul scutecelor de unica folosință. Din lipsă de spațiu și de bun simț, covrigii sunt ținuți în holul pe care este un du-te vino. Pe lângă lăzile cu produse de patiserie se vântură bolnavi, cadre medicale, vizitatori, rufe murdeare și tot soiul de deșeuri. De parcă toată această harababură nu ar fi de ajuns, de vitrinele frigorifice sunt lipite ustensile de curățenie: mătura, mopul și tot tacâmul. Cât privește prețurile practicate, mult mai mari decât în oricare alt magazin – dar asta e o altă mizerie…
[FOTO] Magazinul Spitalului Județean colcăie de nereguli
Advertisement
Advertisement
2 Comentarii
Puiu
Oare directorul acestui spital știe?Daca nu,de ce nu știe?I-a mai pus ceva la salariu și i-a mai scazut activitatea?Comportamentul sfidător,delăsător,al multora dintre doctori nu se schimba nici la salarii de 20000 de euro.
mihnea
Lipsa investitiilor se vede nu?Bine ca sunt bani de furat si salarii.Pana acum trebuia construit un spital nou iar acesta daramat.Se stie ca dupa un anumit timp un spital nu mai poate fi dezinfectat dar asta numai in occident.