Iată că se mai şi angajează medici în Argeş, nu doar pleacă peste hotare sau în alte zone ale ţării! Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti informează, în acest sens, că în vederea diminuării deficitului de medici la începutul acestui an au fost organizate mai multe concursuri pentru ocuparea de posturi în diferite specialităţi.
Au fost, astfel, acoperite normativele de personal ale secţiilor Boli Infecţioase Adulţi, Cardiologie, Neonatologie şi Radiologie şi Imagistică Medicală.
Noii medici angajaţi la SJU Piteşti sunt:
Georgiana Gălăţanu – specialist Neonatologie, doctor în Medicină, a absolvit cu 10 Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova în anul 2005 şi are dublă specializare: Chirurgie Pediatrică şi Neonatologie;
Alexandra Terheci – medic specialist Boli Infecţioase Adulţi, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova în anul 2014, iar cea mai mare partea a rezidenţiatului a efectuat-o la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Craiova;
Ana Maria Urluescu – medic rezident specializarea Cardiologie, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti în anul 2013, iar în perioada 2014-2019 a fost angajată în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti ca medic rezident în specializarea Cardiologie;
Victor Pănuş – medic specialist Radiologie şi Imagistică Medicală, absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti în anul 2007, îşi va desfăşura activitatea în cadrul Laboratorului de Angiografie;
Casiana Costea – medic specialist Neurologie, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti în anul 2013, iar la finalul anului trecut a venit prin transfer de la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, este cel mai tânăr medic neurolog care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.
De asemenea, la începutul acestui an au fost încheiate contracte de gărzi cu doi medici pentru specializările Urologie (Gabriel Burtea) şi Ortopedie-Traumatologie (Cristian Marinoiu).
În perioada următoare vor fi întreprinse demersurile necesare ocupării prin concurs a posturilor de medici în specializările Anestezie şi Terapie Intensivă, Medicină de Urgenţă şi Ortopedie, precum şi suplimentarea numărului de posturi de medici în cadrul Compartimentului Chirurgie Vasculară.
10 Comentarii
Anonim
Să vă ferească Dumnezeu să nașteți și copilul să încape pe mâinile acestui neonatolog
Anonim
De ce? O cunoasteti? La noi oricum st praf si numai dp.bani…
Anonim
🤔😯 de ce spune-ti asta? Dezvoltați,va rog sa stim mai multe….
Anonim
Întrebarea cea mai importantă, la care nu ați oferit răspuns: cât a fost șpaga dată pentru ocuparea fiecărui post în parte?
Partea aceea că a fost concurs / transfer sau altceva lăsați-o mai moale.
Acum să ne ținem bine pe scaun să vedem șpăgile pe care trebuie să le dăm dacă avem nevoie la medici, acestea fiind direct proporționale cu șpaga dată de medicii respectivi la concursul de ocupare a posturilor respective.
Anonim
Cata ura si deznadejde!
Partea proasta e ca tot mai multi doctori fac o scoala de 6-10 ani sau cat dureaza, apoi trebuie sa plateasca si managerul spitalului ca sa poata intra in post fiindca asa sunt legile facute in tara asta, sa treci cu ”purcelul” pe la ”şefu” chiar si intr-o institutie de stat.
Nu e vina lor ca ii costa o avere sa termine o facultate care ar trebui subventionata de stat dupa 2-3 ani, nu e vina lor ca nu au unde sa se angajeze dupa 6 ani de studiu, fiindca statul, desi are nevoie de medici, lasa spitalele la cheful unui medic cu functie si de manager, care face pe orbul cand ii sunt inmanate cv-uri pe posturile vacante pana nu vine cineva cu miliardul si isi plateste un post pe care trebuie sa mai traga 2 ani ca sa isi scoata banii dati(nu mai zic de facultati nimic).
Exista si partea buna a lucrurilor, chiar daca vor mai continua asa, lacomia o sa ii manance ca pe bolile pe care nu le pot trata ei si oamenii se vor satura si de spitalele romanesti in care nu ai nici doctorii nici doctori (adica ghenele manageriate de toti porcii ca spitale).
Un manager prost poate fi un doctor bun dar nu poti sa le faci pe amandoua foarte bine, iar tara noastra are nevoie de management performant ca sa iasa din rahatul in care s-a inpotmolit datorita coruptiei. Eu as pune camere web publice in toate institutiile de stat sa se vada cum se munceste la stat in unele spitale. Desi populatia e bolnava ca dupa razboi, toti o ard ca dupa sex cand se duc la munca la 10 dar au pretentii sa fie platiti bine de la inceput ca au dat destula mita. Asta e cercul vicios in care ne invartim de 30 de ani! Da mita ca sa primesti mita si sa ai un salariu la stat cu program de patron.
Mita o da doar omul prost omului corupt!
Anonim
Pentru acest oras nu exista leac, este mult prea corupt si mult prea murdar. La PItesti ai nevoie de pile pentru a trai. A ramas mult in urma, doar pile, coruptie si dezinteres.
Anonim
Argeșul e un județ corupt,asta e clar.Tot ce aparține de aparatul de stat e corupt în Romania din păcate…
Anonim
Din păcate aveți dreptate. ……Eu sunt din Pitești și va pot spune ca fără bani (șpagă ) nu facem nimic. …Este o rușine. …
Ontoiu Madalina
Bună ziua. Mă numesc Ontoiu Mădălina. Am citit comentariile anterioare și vă spun din propria experiență ca mai sunt și excepții. Doctori care își fac meseria fără să ia șpagă. De exemplu dr. Marmandiu a carei pacientă sunt pentru astm și dr. Iordache Florin de la Natisan la care merg de un an pentru alergie. Probabil mai sunt și alții dar eu v-am spus concret prin ce trec eu. Sincer consider că numai noi luând atitudine putem schimba ceva. Eu personal cand o asistenta imi bate apropo îi spun ca din cei 400 lei pe care ii iau fiind momentan în medical după o operație de hernie, nu îmi permit. Ea are salariul oricum mărit și nu își face decât serviciul. Sper să înțeleagă toți că nu este normal să ia șpagă. Dar numai noi ii putem schimba.
Va doresc o zi bună și Nu MAI DATI SPAGA
Anonim
felicitari