Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Nu este corec (nici din punct de vedere medical si nici macar uman)ca cineva sa faca afirmatii sau sa exprime pareri intr-un domeniu pe care nu-l cunoaste!Un medic stomatolog nu poate exprima pareri despe anestezie cum nici invers nu se poate(este ca si cum un inginer ar da explicatii medicale)!!In aceste zile am auzit multe ipoteze, pareri ,presupuneri despre cele intamplate!Nu a fost insa nici un anestezist rugat sa-si expuna parerea!Asta se cheama dezinformare cu sau fara rea intentie !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Perfect adevarat ! Acum spune-ne bussinesul personal pe care il vizezi dupa aceasta expunere de motive..

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Eu nu cred ca o clinica vrea sa şi omoare clientii,,dar ca se dau autorizatii dupa legi care probabil nu suntin parametrii normali,or dupa uneori dupa ureche, asta da,,cred,,deci nu ai siguranta completa ,noroc sau nenoroc?..ce ar trebui sa stim cand semnam un acord,,pana atunci cei in cauza sunt pe viata traumatizati,,

  Reply
 4. 4

  Anonim

  CORECT!! Nu știu de ce se continua în dezinformare asupra publicului, îndeosebi părinți!! Am un copil cu handicap grav, retard, chiar ce trebuie să fac să nu i tratez dantura dc are nevoie eu bine CUM ALTFEL?? O clinica cu renume din Pitești mi a cerut pt o extracție și o pmombita 3996lei!!exact,asta i suma, câți părinți și o pot permite, de ce statul nu pune la dispoziția copiilor și i se ție ATI la Spitalul de Copii Pitești??

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.

error: Content is protected !!