Related Articles

7 Comentarii

  1. 1

    ion

    Domnule Simion,felicitari pentru faptul ca ati venit cu precizari in legatura cu articolul de acum doua zile! Sincer,nu am crezut, deoarece putini ziaristi au curajul sa scrie despre paradoxul din societatea noastra:coruptia existenta peste tot,insa corupatorii(coruptia n-ar exista fara acestia),sunt invizibili si imuni fata de legi si fata de DNA! Ati facut sesizare acolo unde trebuie…foarte bine…nu cred ca veti primi raspuns…cainii latra,caravana…

    Reply
  2. 2

    Goargăș

    Țară minoră, cu DNA majoră! Lămurirea deplină va veni atunci când va învia Goga.

    Reply
    1. 2.1

      Goargăș

      Pentru gestul curajos, toată stima!

      Reply
  3. 3

    MARIA

    Sunt și excepții. Cazuri când se construiește și nu se dă șpagă, ba mai mult lucrările sunt subevaluate.
    În Argeș, avem un caz recent, construcția casei șefului TUDOSOIU DUMITRU de la ISJ Argeș cu valoare de peste 700.000 euro valoarea reală, s-a realizat de o „firmă” care a realizat lucrarea cu sume de 4 – 5 ori mai mici decât costurile reale.
    Și- n acest caz ne confruntăm cu o spălare de bani.
    Oare cine o fi în acest caz cel care a dat mită și oare cine este cel care a primit mită?
    Nu cumva este vorba de ceva cu mult mai grav decât luare și dare de mită?
    Apropo, ar fi frumos ca pe fir să intre Interpolul și alte instituții. În mod sigur vor constata că sunt muuulți angajați ai ISJ Argeș care și-au făcut palate (sub acoperire), unii dintre ei având membrii ai familiei angajați sau foști angajați ai serviciilor secrete, inclusiv SRI.
    La ISJ Argeș este unul dintre locurile unde colcăie la greu corupția … cu forme agravante.
    PROBA pentru organele de anchetă este la botul calului
    Pentru reabilitare unei prăpădite de școli comunale (o fățuială și puțină vopsea) se cheltuie în medie peste 1.000.000 euro, iar pentru construirea de la zero a palatului Tudosiu suma este ….. (lăsăm la aprecierea dumneavoastră).
    Păi dacă Boureanu se trage din Argeș, doar nu credeați că vărul Tudosoiu se lasă mai prejos în ale corupției.

    Reply
  4. 4

    Delia Dumitrica

    Nu pot sa nu-l felicit pe autorul articolului pentru curajul de a aborda un subiect fierbinte, explicand foarte clar situatiile devenite infractiuni: luarea de mitā; darea de mitā. Evident niciuna din cele doua nu se poate savarsi fara cealalta; avem de-a face cu o legatura directa si reciproca intre ele, asa cum exista intre subiect si predicat. As spune ca punctul de plecare este chiar darea de mita, de la care cel ce ar trebui sa primeasca ar putea sa se abtina. Deci nu exista mituit fara mituitor, clar. De aceea, suntem, ca si d-voastra , in asteptarea unui raspuns oficial din partea DNA-lui, pe care sunt convinsa ca o sa ni-l semnalati in acest ziar. Unul din putinele ziare cu demnitate si cu transparenta.

    Reply
    1. 4.1

      Anonim

      D.N.A. ul nu are competență de a desfășura o anchetă pe teritoriul altui stat, cel mult să sesizeze statul respectiv. Bineânțeles, depinde și de legislația statului respectiv.
      Cred că a venit momentul să nu mai luăm apărarea politicienilor români, pe motiv că ei săracii nu ar fi luat mită dacă nu li s-ar fi dat.
      Din punctul meu de vedere este foarte bine dacă mita se recuperează și se face venit la buget, iar cel care a primit mita primește câte un an pentru fiecare 1000 Euro primiți șpagă.
      Numai așa se poate stârpi corupția și totul ar trebui să plece de la educație. Cel puțin în Argeș există dovezi concludente privitor la aceste aspecte.

      Reply
      1. 4.1.1

        Anonim

        Corectez: primește câte un an la mititica- condiții normale și nu de lux

        Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!