Astăzi, a fost afișat rezultatul primei etape a concursului de proiecte de management organizat de Consiliul Județean Argeș (CJ) pentru ocuparea postului de manager al Teatrului „Al. Davila” Pitești. Doar doi dintre cei șase candidați urmează să susțină și interviul, întrucât au fost declarați admiși – această etapă fiind organizată luni, 17 mai, la ora 11, în sala mare de ședințe a CJ Argeș (parter). Unul dintre pretendenții la scaunul de director conduce detașat cu nota 9,05. Pe surse, Felix Goldbach, prof. dr. de muzică camerală în clarinet și saxofon de la Universitatea „Valahia” Târgoviște. Contracanditatul care îi suflă în ceafa primului clasat rămâne în cursă cu nota 7,88; ar putea fi regizorul Bogdan Cioabă sau George Diaconescu, fost șef al secției Estradă al teatrului din Pitești.
Cert este că patru participanți nu au reușit să treacă pragul psihologic al notei 7 și au pierdut „la mustață”, fiind notați cu 6,42 * 6,83 * 6,88 * 6,93. Printre ghinioniști se numără în mod sigur: actualul director interimar, Constantin Cotimanis, Silviu Deaconescu, dirijor și solist la Filarmonica Pitești, și Mihai Savu, actor la „Așchiuță”.
După susținerea proiectului de management, cei doi aspiranți la postul de manager al teatrului din Pitești vor afla a doua zi, la 18 mai, cât de bine s-au descurcat la interviu. Candidații nemulțumiți pot depune contestații pe 19 și 20 mai. În intervalul 21-25 mai sunt soluționate contestațiile și se vor publica rezultatele finale.
3 Comentarii
Anonim
Puțin mai multă atenție în utilizarea terminologiei universitare și în documentare nu ar strica. Domnul Goldbach este lector dr. la Universitatea Valahia din Târgoviște, nicidecum profesor universitar dr. Până acolo mai este mult, multă muncă și mai ales multă competență profesională acumulată. Consultând CV-ul distinsului domn, putem constata cu… uimire că nu prea știe să-și clasifice propria activitate de cercetare, având în vedere că marchează drept lucrare științifică o participare la un workshop, de exemplu. Și apoi, lucru straniu, domnul cu nume și origini nemțești, care a studiat la Viena, nu trece la limbi cunoscute limba germană. Faptul că aceasta nu i s-a transmis genetic e logic, mai putin de înțeles este cum a studiat la Viena, într-o limbă pe care nu o cunoaște.
Anonim
Pacat, B Cotimanis era singurul care putea sa angajeze spectacole de anvergura la Pitesti.
Tinind cont ca ,,juriul” este consiliul judetean, locul de adunare a micilor politruci dar cu multi consilieri personali am mari rezerve asupra corectitudinii rezultatelor. Inca o sansa pierduta pe linga cei patru ani…..
Anonim
Așa Mînzîna ai desfințat fanfara acum te-ai pus si pe teatru, esti tare