Coadă de peste 100 metri la deschiderea oficială a primului restaurant Popeyes din afara Bucureștiului.
Coadă de peste 100 de metri la deschiderea oficială a primului restaurant Popeyes din afara Bucureștiului, cel din Pitești. Restaurantul Popeyes a fost inaugurat astăzi, 25 aprilie, odată cu deschiderea Argeș Mall, cel mai nou și modern centru comercial din Pitești. Expansiunea Popeyes face parte dintr-un plan mai ambițios al companiei de a se extinde în mai multe zone și orașe din România.
Ce s-a întâmplat în ziua deschiderii Popeyes la Argeș Mall?
Popeyes i-a întâmpinat pe cei care au ajuns la restaurant la ora 10, ora deschiderii oficiale, cu o atmosferă în stilul New Orleans. Spațiile din galerie au răsunat cu muzică live, iar la scurt timp după ora 10, după inaugurare, primii piteșteni au gustat preparatele delicioase din întregul meniu disponibil în România.
Răbdarea primilor oaspeți ne-a surprins și, să fim sinceri, ne-a bucurat enorm. Cu siguranță e un lucru lăudabil. Toți cei care au venit la inaugurare ne-au surprins în cel mai plăcut mod. Chiar și după primele ore de la deschidere, este clar că piteștenilor le place emblematicul nostru Sandviș cu Pui și Cartofii prăjiți Cajun, care sunt unici, dar acest lucru nu mă miră, deoarece acesta este sandvișul care a cucerit inimile fanilor din întreaga lume. Piteștiul este un loc important pe harta României, iar deschiderea Popeyes în acest oraș a fost așteptată de toată lumea de când brandul a intrat pe piață, am văzut asta mai ales pe rețelele noastre de socializare”, a declarat Jakub Aleksandrowicz, director de marketing Popeyes Europa Centrală și de Est.
Care este rețeta Popeyes pentru succes?
Este vorba despre puiul suculent și crocant, garniturile excelente, toate garnisite cu gustul de mirodenii distinctive din Louisiana. În ziua deschiderii, meniul Popeyes a fost, fără îndoială, un succes. Din ofertele Popeyes din Pitești, merită subliniat, de exemplu renumitul Sandviș cu Pui, Cartofi Cajun, Pui a la Popeyes, Aripioare Picante sau Fâșii din Piept de Pui, alături de sosurile renumite, precum NOLA, Bayou Buffalo, Bold BBQ și Mardi Gras. Desigur, produsele pot fi comandate atât în varianta picantă, cât și în cea nepicantă. Puiul folosit în restaurantele Popeyes din țară provine 100% din România.
Puiul Popeyes, marinat timp de 12 ore și frăgezit manual
Produsele Popeyes se deosebesc prin felul unic de preparare a puiului, marinat timp de 12 ore și trecut printr-un blend de condimente Cajun, care definește stilul puiului preparat în Louisiana. Fiecare bucată de pui este frăgezită manual și prăjită la temperatura perfectă pentru a-i da acea textură tipică puiului Popeyes: crocantă la exterior și suculentă în interior.
Care este povestea faimosului Pui din Louisiana?
Fondată în New Orleans, Louisiana, SUA în 1972, Popeyes® are peste 50 de ani de istorie și tradiție culinară. Popeyes® se distinge printr-un meniu Cajun în stil Louisiana, care include pui picant, sandvișuri cu pui, mâncăruri de pui și alte produse regionale. Pasiunea pentru moștenirea sa din Louisiana și pentru mâncărurile aromate în stil cajun au permis brandului Popeyes® să devină unul dintre cele mai mari restaurante cu preparate din carne de pui din lume, cu peste 4.200 de restaurante în SUA și în întreaga lume.
Mai multe detalii despre Popeyes pe www.popeyesromania.ro, Facebook și Instagram.