Universitatea din Piteşti a repus în circuit cantina studenţeancă din strada Gheorghe Doja, unitate care stat închisă tot anul. Localul unde se prepară şi se serveşte masa a fost reabilitat, primele bucate fiind degustate, vineri la prânz, de staff-ul instituţiei de învăţământ superior, reprezentat de rectorul Dumitru Chirleşan şi de Mihaela Diaconu, preşedinta Senatului Universităţii. Bucătarii au primit note de apreciere şi de la corpul profesoral. La invitaţia gazdelor, jurnaliştii presei scrise şi vizuale au înlocuit pixul şi microfonul cu… lingura şi furculiţa.
Meniul promoţional a constat într-o ciorbă caldă, o friptură cu garnitură de legume, două prăjituri cu cremă şi apă rece ca gheaţa.
Cantina studenţească are, acum, toate avizele necesare funcţionării, aşa încât, din septembrie, studenţii, dar şi profesorii pot beneficia de hrană gătită „ca la mama acasă”, preparatele apetisante având preţuri convenabile.
Mirela NEAGOE