Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a declarat ieri că investiţiile din acest an vor fi „de supravieţuire”, „minimale”, deoarece fondurile sunt limitate. Prioritate vor avea proiectele începute, dar şi cele pentru care s-au obţinut fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi cele cu finanţare europeană (cum ar fi reabilitările Muzeului Judeţean şi cetăţii Poenari). Pe de altă parte, Manu a spus că bugetul de funcţionare este asigurat în mare parte şi nu vor fi probleme în acest an. Conducerea Consiliului Judeţean a făcut demersuri la Guvern pentru a i se permite să folosească o parte din excedentul anului trecut pentru bugetul de funcţionare (conform legii, excedentul nu se poate folosi decât pentru investiţii).
Buget de… supravieţuire
Advertisement
Advertisement
6 Comentarii
Ioan
Cum adică….pai nu va lăudați voi cu creșterea economica…acum o aveți și pe Dancila sa vedeți cum o sa crească….datoria publica a României….va fi singura realizare certa a psd-ului…bravo. …deci v-ați crescut salariile….posibil sa va fi crescut si numărul angajaților și….surpriza….nu va mai ajung banii….vreți sa deturnați de la investiții….pai excedentul din 2017 exista ca nu ați realizat investițiile promise….banii de investiții trebuie sa fie doar pentru investiții….nu pentru chiolhanurile și vacantele voastre exotice….eventual călătorii în alte tari pentru schim de experienta..sa învățați ceea ce deja știți….sunteți total incompetenți și jefuitori ai banului public….va doare-n pix de cetățenii Județului….vouă sa va fie bine. Halal administrație.
geo
Legenda:
buget de functionare = salariile super-umflate ale armatei super-umflate de functionari inutili
Anonim
Avem în Judeţ, o şcoală care a spălat cantităţi imense de bani prin intermediul unui avocat.
Afacerea cu avocatul pe un de zile a „costat” instituţia cât toate salarile cadrelor didactic pe un an de zile din şcoala respectivă.
Ar fi fost frumos dacă şeful judeţului ar fi spus că bani de supravieţuire pentru cadrele didactice – cu măsură, bani pentru spălat fără număr.
O mână spală pe alta şi amândouă faţa lui domn Manu.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla în condiţiile în care mâinile se spală în mocirlă.
Anonim
Ar fi bine să ne spună domnul Manu, cum este posibil ca un cadru didactic după 20 de ani de activitate să primească 1800 lei- lună în timp ce majoritatea femeilor de servici din primării primesc între 2000 şi 2500 lei- lună, ca să ne comparăm cu femeia de servici de la Consilul Judeţean.
În timp ce domn Manu are servici în 3- 4 locuri deodată, totalizând câte 25- 26 ore de „muncă” într- o zi (care pentru omul simplu are 24 ore) totalizând salarii pe măsură (în afara şpăgărelii), proştii care muncesc (inclusiv cei de la stat) primesc salarii mizere.
Dar, vorba evreului „Dacă mă apuc de muncă, un ban când mai câştig”.
Anonim
Erata
„…ca să nu ne comparăm cu femeia de servici de la Consilul Judeţean”,
în loc de
„ca să ne comparăm cu femeia de servici de la Consilul Judeţean.”
Anonim
Câinii latră, ursul trece, noi vă furăm cu drag.