# Apa e, teoretic, potabilă – practic, MIZERABILĂ. Totul din cauza numeroaselor avarii la reţea… E nevoie de o restructurare din temelii şi reparaţii capitale!
Problema apei potabile care curge sau nu la robinetele piteştenilor devine una stringentă. În cursul zilei de astăzi, societatea a anunţat întreruperi pentru remedierea unor avarii, iar mai mulţi cetăţeni din centrul municipiului, dar şi din cartiere, reclamă că, în ciuda numeroaselor intervenţii, nu se observă nicio îmbunătăţire a serviciilor furnizate de Apă Canal 2000.
De asemenea, oamenii atrag atenţia că în urma lucrările executate drumurile rămân distruse şi nici că mai sunt reparate. Dar asta e cea mai mică dintre toate problemele cu această societate criticată de sute de cetăţeni.
„Dar reparațiile pe străzile unde ați spart când le faceți !? Pe strada Carol davila in gavana 3 ați spart-o la începutul lui Septembrie 2018 si nici acum nu ati asfaltat ,avem niște gropi -Șanțuri si dâmburi pe strada din cauza voastră de din 2 benzi sa făcut una ca sa nu distrugi mașina !?”
Iar un anume Sorin Coserea zice în felul următor: “Problemele societăţii Apă Canal 2000 SA, cu impact asupra populaţiei, sunt apa infectă, noroiul şi mizeria din apa pe care populaţia o consumă şi o plăteşte.”
„Din categoria „Nici o zi fara avarie, munciți cu drag și spor!. Acum înțeleg de ce atunci când am anunțat o avarie au venit 5 persoane sa constate și abia apoi după 2 zile a venit un singur muncitor sa repare! Concluzia: aveți multe avarii de constatat!”
Conducerea societăţii evită să discute despre apa „colorată”, iar dacă luăm ca reper ultimele buletine de analiză ar trebui să stăm cu toţii liniştiţi. Apa provenită din toate zonele de distribuţie din Piteşti este, conform analizelor valabile în perioada 21.02 – 1.03, potabilă.
Şi totuşi, treaba cu apa murdară nu e o invenţie, ci un fapt care se petrece tocmai din cauza numeroaselor intervenţii la reţea, în urma avariilor care se petrec aproape zilnic în toate zonele din Piteşti.
Oamenii care ajung acasă de la serviciu nu au însă de unde să ştie cine şi ce a făcut la reţeaua de apă în cursul zilei sau cu o oră mai devreme, dau drumul la robinet şi se trezesc cu rugină şi nisip în pahar!
Ceea ce ne duce la concluzia că e nevoie de un proiect major de modernizare a reţelei de apă în municipiu. Dar cine să iniţieze treaba asta? Directorul societăţii, Mihail Marinescu? Păi, domnul Marinescu este absolvent al mai multor facultăţi particulare (niciuna de specialitate în domeniu), având o „patalama” cu numeroase cartoane colorate, la fel ca apa care curge la robinetele piteştenilor.
6 Comentarii
Anonim
De mănânci salata verde/Și de bei apă cu clor/Nici ,,aia” nu se mai scoală/Nici ,,d’ailaltă” nu ți-e dor!
Anonim
Sa nu mai spunem ca aceea apa o platim ca fiind potabila ! Dupa interventii de ce trebuie ca noi consumatorii sa suportam aceste pierderi ? Nu sunt din vina noastra si mai mult nu administram noi reteaua ! De meseriasi cu diplome si incompetenti e plina tara . Timpul trece leafa merge !
Anonim
Ba din vina noastra este. Acceptăm toate prostiile lor.
Petre
O societate condusă politic de către acoliții ciumei rosii , unde s-au cuibărit fel și fel de indivizi incompetenti și puși pe furat pentru ei și pentru șefii ciumei .
Piteșteni plătesc un tarif la apa deosebit de mare în comparație cu alte orașe din tara tocmai datorita faptului ca societatea este foarte prost administrata de către aceste personaje incompetente și corupte aduse de către mafia roșie.
Max
In articol nu s-a vorbit și de prețul apei care este foarte mare comparativ cu alte orașe
Anonim
Nu mai votati ciuma rosie ca murim prosti mai rau ca pe vremea lui Ceausescu !!