Related Articles

3 Comentarii

  1. 1

    Goargăș

    N-o să uit niciodată! În 28 noiembrie 2019, în contradicție cu alte instanțe serioase, care au votat împotrivă sau nu au votat deloc (nedorind să răspundă unei solicitări ilegale sau cel puțin neconforme a unui ministru al Justiției efemer, nebărbat și servitor), judecătorii Curții de Apel Pitești au votat în unanimitate pentru desființarea Secției Speciale, singura instituție care mai păzește contribuabilul onest (din ale cărui plăți către buget sunt suportate și pensiile speciale, calculate artificial, conjunctural, uneori chiar ilegal, fără respectarea principiului contributivității) dorind reîntoarcerea la serviciul din DNA înființat peste noapte de marea specialistă de nivel european și sprijinind astfel regimul actual care, ce să vezi, acum le taie din pensie, drept răsplată. Să le fie de bine! Cum e turcul, și pistolul!

    Reply
  2. 2

    Ioan

    Infractorii din Justitia Romana au ca obiective: sa faca ce vor muschii lor/sa nu fie controlati si sa raspunda pentru abuzurile lor/cu salarii si pensii speciale….fara limita.
    Bravos…toti cei care practica acest tip de santaj trebuie concediati….au jefuit prin hotararile lor „interesate” patrimoniul Romaniei…pentru 100 de generatii…sa le fie rusine…se cred buricul pamantului…sunt doar niste „manipulanti” de dosare…pe care le plimba de la Judecatorie- la Tribunal-la Curtea de Apel-la ICCJ si…tot acest circ…pe banii contribuabililor platiti cu…salariul minim pe economie!

    Reply
  3. 3

    Anonim

    Mai bine protestanți pentru dosare si procese aranjate…ca nu primiti pensii speciale…!

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!