Producătorii care aprovizionează hala de carne din Piaţa Ceair n-au curaj să aducă la vânzare ciozvârte de miel. Aceştia se tem că preţul corect cerut pentru produsul tradiţional va fi atât de mare, încât îi va alunga pe cumpărători. Unii spun că mai bine se lipsesc de acest sortiment, decât să rămână cu marfa nevândută. Un măcelar de-al lor a testat piaţa, luni, cerând 22 lei pe kilul de carne de miel. Şi tot el a prezis că, în febra cumpărăturilor de Paşte, preţul la cea mai căutată friptură va fi mult mai mare.
În acest an, când mieii de Paşte sunt şi mai mici şi mai scumpi, tot mai mulţi negustori din Ceair şi-au aprovizionat din timp vitrinele frigorifice cu pastramă şi carne de oaie; la unul dintre standuri, aceste produse recomandate de Petre Daea, ministrul Agriculturii, aveau preţul unic de 21 lei/kg.