ad
ad

3 Comentarii

 1. 1

  Arivoperpedes

  Îmi plac foarte mult numele presedintelui Republicii Madagascar şi al preşedintelui Adunării Naţionale. Mă gândeam cum ar fi să ne trezim mâine- poimâine cu Raduacordeonigagicari Mazareuromonymilioni că se întâlneşte cu delegatia tinerilor francofoni, condusă de Simona!? Imi place că Simona Bucura este un parlamentar activ. Aşa şi trebuie, să mai salveze onoarea PSD. Iar o să mă intrebe cineva ce a făcut fata asta de când este în politică, dar nu mai ţin minte.

  Reply
 2. 2

  Ioan

  Excursii…pe bani publici…dar cu Mazăre…nimic sau…el era sub acoperire….prin Madagascar… Pe când o întâlnire cu…Președintele Planetei Venus…hai ca se poate…cu cheltuielile stăm bine…cu deficitul bugetar…cu emigratia si saracia…doar cu veniturile …politicienii nu stiu…sa le creasca si sa le…colecteze…pentru a creste bunăstarea cetățenilor…în România…doar hotii și politicienii au de câștigat.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  s a dus in africa ca la noi a rezolvat toate problemele si a marit salaril a votat legea pensiilor speciale nu cumva i si pregateste o evadare stil mazare

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.