Salariul minim brut pe ţară de la 1 ianuarie 2014 – 850 lei

• Articol scris de: Data publicării: 13.11.2013

Conform unui proiect de hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Muncii, de la 1 ianuarie 2014, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată se stabileşte la 850 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 168 ore în medie pe lună. De la 1 iulie 2014, salariul minim brut va creşte la 900 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 168 ore în medie pe lună, reprezentând 5,357 lei/oră (plus 12,50% faţă de 2013).

În prezent, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată este stabilit la 800 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 168,667 ore în medie pe lună în anul 2013, reprezentând 4,74 lei/oră.

URMĂTORUL ARTICOL

COMENTEAZĂ ARTICOLUL!

Comentariile necesită aprobarea unui administrator, care NU este autorul articolului.
Pentru ca opinia dvs. să fie publicată pe site-ul ziarulargesul.ro, evitați limbajul licențios!
Redactorii și administratorii site-ului ziarulargesul.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile ce apar pe această platformă media. Comentariile exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale Redacţiei. Redacţia Ziarului "Argeşul" nu oferă garanţii pentru lipsa de acurateţe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informaţii prezentate în comentarii.

Ultimele articole din aceeaşi categorie

În lipsa marcajelor, fiecare parchează cum are chef

Parcările sunt gata, problemele abia încep

În lipsa unor delimitări, fiecare şi-a tras maşina unde a avut chef şi cum a considerat că e mai bine în noile parcări de la blocuri , iar din acest motiv se face risipă de locuri.
Marius Bortă

“Vreau să-mi cunosc părinţii!”

Ne-a călcat pragul redacţiei un tânăr pe nume Marius Bortă care ne-a spus că nu-şi doreşte nimic mai mult pe lume decât să-şi cunoască părinţii.

1.000 de piteşteni umblă să se debranşeze

Până în momentul de faţă, SC Termo Calor Confort SA Piteşti a distribuit 1.000 de formulare pentru debranşarea de la reţeaua de termoficare, la solicitarea asociaţiilor de proprietari.
41 de cupluri au fost premiate

Au zidit o familie model…

Primăria Piteşti a decernat ieri diplome de fidelitate pentru cupluri care au împlinit 50 sau 60 de ani de căsnicie neîntreruptă. Printre cei premiaţi s-au aflat şi Ioana şi Ion Zidaru, părinţii viceprimarului Laurenţiu Zidaru.
Aglomeraţie în trafic la Podul Viilor

Aproape 200.000 de maşini în Argeş!

La jumătatea anului 2014, parcul auto al judeţului cuprinde 199.716 de maşini.

Peste 7.000 de decese în Argeş în 2013

Conform unui raport recent al Direcţiei de Sănătate Publică, în anul 2013 s-au născut 4.114 copii în Argeş, dar au fost înregistrate 7.114 decese.
Nici în angajaţii băncilor nu poţi avea prea multă încredere...

Nu vă lăsaţi păcăliţi de bănci!

Unii angajaţi ai băncilor au comis fraude grosolane, lăsând numeroşi cetăţeni fără bani în cont, într-un mod perfid: zâmbete şi felicitări la ghişeu, dar în spate un plan bine studiat şi personalizat pe comportamentul clienţilor vulnerabili.
Facebook

Peste 100.000 de piteşteni au cont pe Facebook

Numărul conturilor atribuite utilizatorilor români de Facebook a ajuns la 7,2 milioane. În Piteşti sunt 110.020 de persoane cu cont în această reţea de socializare.
Un pensionar reclamă dispariţia a peste 700.000 lei din contul bancar!

Un pensionar reclamă dispariţia a peste 700.000 lei din contul bancar!

Un pensionar din Piteşti ne-a vizitat luna aceasta la redacţie pentru a reclama superficialitatea cu care a fost tratat un caz de fraudă bancară.
CEZ Piteşti

La adăpostul monopolului, CEZ taie şi spânzură după reguli aberante!

Într-o eră a comunicaţiilor mobile, CEZ nu înştiinţează telefonic clienţii aflaţi în întârziere de plată. Iar dacă totuşi primiţi prin poştă avizul de deconectare, data specificată este... 01.01.1900!