6 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Întotdeauna softul este de vină.
  Este normal să fie așa, doar nu o să spunem că incompetența este în floare.
  Păi dacă softul este de vină, din ce motive nu dați în judecată firma care a făcut softul (firmă în buzunarele căreia aâi livrat grămezi de bani) ?

  Același lucru se întâmplă și în sistemul de educație.
  Nimeni nu mai știe cum se calculează salariile.
  Singurul vinovat este EDUSALUL care a înghițit câteva zeci de milioane de euro din banii publici pentru a fi creat.
  Bineânțeles că în sistemul de educație mai sunt câteva mii de incompetenți care utilizează EDUSAL-ul și au înghițit la rândul lor alte câteva zeci de milioane de euro.

  Reply
 2. 2

  Daniel

  Crede cineva ca a fost o eroare de soft?… Cititi pe site-ul spitalului anuntul despre calculul salariului… si mai ales ultimul paragraf din anunt… erau deja pregatiti sa faca taieri de salariu la „fraieri” . Sau tot soft-ul a facut sa apara si acel paragraf?…. La alte spitale judetene cu acelasi tip de sectii nu s-au scazut sporurile. La Pitesti au fost scazute, pentru ca altfel de unde sa dai salariile marite de la CJ?(Apropo,pentru acele mariri de unde au fost bani?). Si de ce anumite sporuri au fost taiate in aceeasi unitate (spitalul judetean) doar anumitor categorii de personal? (La doctori nu s-au taiat, doar la asistente, etc)… Acest lucru nu este o discriminare?

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Aveți dreptate.
   Este normal ca salariile unora să scadă în condițiile în care salariile unora cresc.
   Mafia sistemul are mare nevoie de aparatul de represiune și mai puțnă nevoie de restul prostimii. Ca atare polițiști, judecători, procurori, politicieni, aparatul ajutător al politicienilor de gen liftier la Casa poporului, angajați ai Consiliilor Județene, Prefecturi, etc. sunt plătiți exorbitant de mult în comparație cu munca depusă și în comparație cu munca celorlalți.
   Și nu numai atât, dar prostimea trebuie să le mai suporte și pensiile speciale ale șarlatanilor mai sus menționați. (pensionari de la vârste fragede, surmenate de stresul corupției care le curge în vine)

   Reply
 3. 3

  O victima a softului SJUP

  Doamnă Manager, oare este posibil ca de 4 luni de când se calculează salariile după legea 153/2017 nici un jurist sau contabil al instituției dvs sa nu sesizeze discrepanta intre dublarea salariilor ptr doctori și funcții de conducere și cresterea venitului cu doar 4-5% peste baza pentru asistenti infirmiere și ceilalți angajați.? Nu este penibil sa scoateți un soft ca vinovat ? Nu este penibil ptr formatia dvs profesionala? De abuz în serviciu și fals în acte ar fi corect sa vorbiți.!…Chiar abuzul dvs….”Puterea și legea sunt de partea dvs.. …” asa parcă ați amenințat personalul prost plătit de dvs …

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Politica este o curvă.
   Conducătorii de instituții nu sunt excepții ale politicului, drept urmare și conducătorii politicieni sunt niște …

   Reply
 4. 4

  Dana

  Minciuni. Firma ce se ocupa de soft nu a introdus algoritmi diferiti pentru categorii diferite de personal fara acordul Managerului si a Sef Serviciu RUNOS. La doctori le-a calculat cu 100% spor la garzile din zilele de sarbatoare iar la restul angajatilor cu 65%. Acest lucru a fost hotarat inainte in Comitetul Director. Este a doua luna cand s-a facut aceasta discriminare. In luna mai dupa primirea fluturasilor Managerul Adriana Molfea a fost sesizata in scris de aceasta situatie de Sindicatul Sanatatea Pitesti. Nu s-a primit raspuns iar calculele au fost facute la fel incalcandu-se Codul muncii.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.