ad
ad

7 Comentarii

 1. 1

  Elena Delia

  Domnule Dita, v-as ruga sa nu-i mai numiti pe astia nici macar in gluma „urmasii lui Bratianu” ; nici „epigoni” nu-i i-as numi, fiindca termenul consacrat de Eminescu in literatura noastra presupune o oarecare o oarecare notorietate dictata de o oarecare pregatire, de oarecare orientare. Pai astia n-au NIMIC, domnule, prin care sa-i recunosti, sa-i definesti. Nimic. Pai si nimicurile raman… nimicuri. Imposibil de sesizat, de descris, de delimitat. Cred ca se intorc in mormant Bratienii… Se pot numi „liberali rosii”, daaaa, asta da, in cardasie cu PSD. Se hulesc intre ei in campanii mai abitir ca niste tate de la tara, apoi isi scot palaria unii in fata altora; nu se calca pe bataturi, ba, din contra, fac afaceri impreuna. Oameni de nimic si unii, si altii.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Domnule Dita, daca dumneavoastra va e bine cu PSD la guvernare nu trebuie sa iesiti sa protestati. Ies cei nemultumiti. Dezaprob tonul batjocoritor al articolului, fiecare are dreptul sa faca ce vrea, atata timp cat respecta legea.
  Intrucat sunt convins ca domnul Dita care foloseste „la misto”in articole nu a inteles nimic din textul de mai sus, incerc o reformulare a mesajului mai apropiata de speta dumnealui.
  Bai Dita, ***

  Reply
  1. 2.1

   Goargăș

   Ăștia sunt sunt susținătorii dreptei românești, sugători de…țâță bugetară. Doar noi putem avea liberali…bugetari. Și ce jucători pe partea dreaptă avea Argeșul, odată…Radu Troi, Doru Nicolae…

   Reply
 3. 3

  geo

  Este total nepotrivit tonul batjocoritor la adresa acestui miting.
  Este total nepotrivita si ideea ca „unii liberali continua sa lucreze la stat in institutii controlate de PSD”. Pai ce ati vrea, sa-si dea demisia toti angajatii la stat ca sa faca loc clientelei PSD???

  Este perfect justificat sa protestam impotriva acestei batai de joc la adresa economiei si justitiei in Romania.

  Reply
 4. 4

  misu

  Acest miting arata exact forta si sustinerea de care dispun asa-zisii liberali.Nu sunt nici pe departe o alternativa .Ei zic ca ies impotriva masurilor economice ale PSD.Dar ce ofera ei ? NImic,zero barat,ce a oferit guvernul Ciolos ? Zero barat. Cat despre limbajul celor asa-zisi de dreapta nici nu mai trebuie comentat,aveti un exemplu mai sus al d-lui anonim.Daca asta-i alternativa ,multumim ,ramanem cu cei de acum.

  Reply
 5. 5

  geo

  @misu, ati studiat Dvs programul celorlalte partide politice si ati vazut ca nu exista alternativa?
  Sau doar presupuneti? Ganditi-va ca noi in Arges in 28 de ani nu am avut decat ciuma rosie. Poate ar fi cazul sa incercam si altceva, nu credeti?

  Reply
 6. 6

  Dezamăgit politic

  Oare mai este cazul ,domnule Geo , să mai studiem programul vreunui partid ? Vi se pare cumva că nu sunt toţi o apă şi-un pământ? Să încercăm corcitura PDL-PNL? Cu un maxim de 20 % nu ar putea conduce oricum. Ori, alianţă cu cine să mai facă?
  Veniţi cu argumente ,şi poate ne convingeţi!
  Nu vreau să vă dezamăgesc, dar nu există alternativă.Şi mai aveţi puţintică răbdare să treacă şi 2017 ,apoi vedem noi dacă actuala putere ne-a vrăjit, aşa cum pare să se fi întâmplat!
  Sau poate credeţi în” Speranţa moare ultima.”
  Vreau să vă mai spun un lucru: „ciuma roşie”( nu-mi place deloc această sintagmă ) a atins toate partidele.Dacă vârsta vă permite aşteptaţi următorul eşalon de politicieni, dintre cei născuţi după 1990, care promit un viitor dezastruos , după cum i-am văzut ce pot!
  Prefer să nu-mi dau numele ,ca să nu polemizăm.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.