Programul “Vacanţă la ţară” începe pe 23 martie

• Articol scris de: Data publicării: 17.03.2014
  • Programul Vacanţă la ţară începe pe 23 martie

    Programul Vacanţă la ţară începe pe 23 martie

Programul Vacanţă la ţară începe pe 23 martie

Programul Vacanţă la ţară începe pe 23 martie

Pe 23 martie va începe unul dintre cele mai importante programe de turism din acest an, majoritatea agenţiilor de profil din Argeş fiind implicate. Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC România va lansa duminică, 23 martie, o nouă ediţie a programului special “Vacanţe la ţară”. Programul este destinat tuturor categoriilor de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi, nu în ultimul rând, se vor servi mese tradiţionale, cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. Amănuntele legate de tarife vor fi date publicităţii în perioada următoare. Înscrierile se vor face pe principiul “primul venit, primul servit”. În program sunt incluse şi pensiuni turistice din judeţul Argeş (din Rucăr, Dâmbovicioara şi zona Transfăgărăşanului).


COMENTEAZĂ ARTICOLUL!

Comentariile necesită aprobarea unui administrator, care NU este autorul articolului.
Pentru ca opinia dvs. să fie publicată pe site-ul ziarulargesul.ro, evitați limbajul licențios!
Redactorii și administratorii site-ului ziarulargesul.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile ce apar pe această platformă media. Comentariile exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale Redacţiei. Redacţia Ziarului "Argeşul" nu oferă garanţii pentru lipsa de acurateţe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informaţii prezentate în comentarii.

Ultimele articole din aceeaşi categorie

Rampă de deşeuri la marginea drumului

În cartierul Turceşti, oile pasc în gunoi

Dacă n-am fi ştiut clar că suntem în Piteşti, după aspectul zonei am fi putut crede că am nimerit undeva la o groapă de gunoi. Astfel se prezintă situaţia la intrarea în cartierul Turceşti, iar după cum arăta, locul părea că nu are nimic a face cu ceea ce înseamnă civilizaţie.
Marian Zamfir în mijlocul micului său atelier

Doctorul chiulaselor

Vezi aici cum îşi tratează Marian Zamfir "pacienţii", şi anume chiulase provenind de la tot felul de mărci de maşini, într-un mediu care aduce mai mult a farmacie decât a atelier auto.
Ne-am împuţinat cu fiecare an...

Ne-am împuţinat cu fiecare an…

În perioada 1995-2004, populaţia judeţului Argeş s-a redus cu 31.268 locuitori, ceea ce reprezintă o scădere cu 4,6%.
Bănci cu stinghii lipsă lângă izvor

“Cartierul Craiovei e frumos, dar are şi lipsuri”

Câţiva statornici cititori ai ziarului nostru au dorit să ne semnaleze unele aspecte anormale pe care le-au constatat în cartierul Craiovei.
Profi organizează cursuri de calificare pentru lucrători în comerţ

Îţi doreşti o carieră în comerţ? Eşti în căutarea unui loc de muncă?

Femeile aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc calificarea în comerţ sunt aşteptate să se înscrie la cursurile gratuite organizate de Profi în Topoloveni, Moreni şi Piteşti.
Apartamentele vechi din Piteşti, tot mai ieftine

Apartamentele vechi din Piteşti, tot mai ieftine

Faţă de anul 2008, scăderea preţului la apartamentele vechi din Piteşti este de 54%, cea mai mare din regiunea Muntenia.
Corpul de clădire în care locuiesc soţii Popescu

Retrocedarea fostului Centru de minori Piteşti, o afacere dubioasă

După 18 ani de procese, situaţia chiriaşilor din imobilul de pe strada Gheorghe Lazăr nr. 22 este încă incertă. Abandonată, clădirea începe să se degradeze.

Tot mai mulţi salariaţi neplătiţi

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş a primit din ce în ce mai multe sesizări de la angajaţi care reclamă că nu au fost plătiţi pentru munca depusă.

Cine n-a avut asigurată casa nu primeşte despăgubiri

Guvernul nu are bază legală pentru a-i despăgubi pe oameni, deoarece este în vigoare legislaţia care prevede obligativitatea asigurării locuinţelor.
Telefoane mobile

Adulţii şi vârstnicii nu sunt interesaţi de telefoanele “deştepte”

Cei mai mulţi tineri piteşteni, chestionaţi de noi, s-au declarat adepţi ai telefoanelor inteligente, pe când persoanele de vârsta a II-a şi a III-a s-au dovedit a fi mult mai ponderate.