Programul “Vacanţă la ţară” începe pe 23 martie

• Articol scris de: Data publicării: 17.03.2014
  • Programul Vacanţă la ţară începe pe 23 martie

    Programul Vacanţă la ţară începe pe 23 martie

Programul Vacanţă la ţară începe pe 23 martie

Programul Vacanţă la ţară începe pe 23 martie

Pe 23 martie va începe unul dintre cele mai importante programe de turism din acest an, majoritatea agenţiilor de profil din Argeş fiind implicate. Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC România va lansa duminică, 23 martie, o nouă ediţie a programului special “Vacanţe la ţară”. Programul este destinat tuturor categoriilor de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi, nu în ultimul rând, se vor servi mese tradiţionale, cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. Amănuntele legate de tarife vor fi date publicităţii în perioada următoare. Înscrierile se vor face pe principiul “primul venit, primul servit”. În program sunt incluse şi pensiuni turistice din judeţul Argeş (din Rucăr, Dâmbovicioara şi zona Transfăgărăşanului).

URMĂTORUL ARTICOL

COMENTEAZĂ ARTICOLUL!

Comentariile necesită aprobarea unui administrator, care NU este autorul articolului.
Pentru ca opinia dvs. să fie publicată pe site-ul ziarulargesul.ro, evitați limbajul licențios!
Redactorii și administratorii site-ului ziarulargesul.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile ce apar pe această platformă media. Comentariile exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale Redacţiei. Redacţia Ziarului "Argeşul" nu oferă garanţii pentru lipsa de acurateţe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informaţii prezentate în comentarii.

Ultimele articole din aceeaşi categorie

În lipsa marcajelor, fiecare parchează cum are chef

Parcările sunt gata, problemele abia încep

În lipsa unor delimitări, fiecare şi-a tras maşina unde a avut chef şi cum a considerat că e mai bine în noile parcări de la blocuri , iar din acest motiv se face risipă de locuri.
Marius Bortă

“Vreau să-mi cunosc părinţii!”

Ne-a călcat pragul redacţiei un tânăr pe nume Marius Bortă care ne-a spus că nu-şi doreşte nimic mai mult pe lume decât să-şi cunoască părinţii.

1.000 de piteşteni umblă să se debranşeze

Până în momentul de faţă, SC Termo Calor Confort SA Piteşti a distribuit 1.000 de formulare pentru debranşarea de la reţeaua de termoficare, la solicitarea asociaţiilor de proprietari.
41 de cupluri au fost premiate

Au zidit o familie model…

Primăria Piteşti a decernat ieri diplome de fidelitate pentru cupluri care au împlinit 50 sau 60 de ani de căsnicie neîntreruptă. Printre cei premiaţi s-au aflat şi Ioana şi Ion Zidaru, părinţii viceprimarului Laurenţiu Zidaru.
Aglomeraţie în trafic la Podul Viilor

Aproape 200.000 de maşini în Argeş!

La jumătatea anului 2014, parcul auto al judeţului cuprinde 199.716 de maşini.

Peste 7.000 de decese în Argeş în 2013

Conform unui raport recent al Direcţiei de Sănătate Publică, în anul 2013 s-au născut 4.114 copii în Argeş, dar au fost înregistrate 7.114 decese.
Nici în angajaţii băncilor nu poţi avea prea multă încredere...

Nu vă lăsaţi păcăliţi de bănci!

Unii angajaţi ai băncilor au comis fraude grosolane, lăsând numeroşi cetăţeni fără bani în cont, într-un mod perfid: zâmbete şi felicitări la ghişeu, dar în spate un plan bine studiat şi personalizat pe comportamentul clienţilor vulnerabili.
Facebook

Peste 100.000 de piteşteni au cont pe Facebook

Numărul conturilor atribuite utilizatorilor români de Facebook a ajuns la 7,2 milioane. În Piteşti sunt 110.020 de persoane cu cont în această reţea de socializare.
Un pensionar reclamă dispariţia a peste 700.000 lei din contul bancar!

Un pensionar reclamă dispariţia a peste 700.000 lei din contul bancar!

Un pensionar din Piteşti ne-a vizitat luna aceasta la redacţie pentru a reclama superficialitatea cu care a fost tratat un caz de fraudă bancară.
CEZ Piteşti

La adăpostul monopolului, CEZ taie şi spânzură după reguli aberante!

Într-o eră a comunicaţiilor mobile, CEZ nu înştiinţează telefonic clienţii aflaţi în întârziere de plată. Iar dacă totuşi primiţi prin poştă avizul de deconectare, data specificată este... 01.01.1900!