ad
ad

13 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Este normal, ca și cadru didactic să- ți dorești să faci schimb de post cu șofer de Minister al Educației sau de ISJ Argeș, în condițiile în care după 20 de ani vechime iei net ~1800 lei/ lună.
  Ar fi interesant să ne spună generalul Tudosoiu cum poți ca și cadru didactic să plătești din cei 1800 lei/ lună chirie, întreținere, ceva mâncare și să pui ceva și- n ghiozdanul copilului.
  Se impune a se preciza că majoritatea cadrelor didactice nu fac meditații și nici nu iau șpagă de la copiii pentr a- i lăsa să joace fotbal.
  Mai nou cadrelor didcatice care predau la țară li s- au tăiat și acel spor de zonă care era în general de 3-5 % din salariu de încadrare.
  Înainte să șantajeze și să amenințe cadrele didactice, ar fi bine ca individul Tudosoiu să ne spună dacă a încercat vreodată să trăiască într- o lună cu un venit de 1800 lei.
  Și nesimțițitul mai vrea și …

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Și când te gândești că mai există în sistem și directori care amenință, șantajează, își scoate … și își bagă …, calcă în picioare…, cadre didactice, te întrebi dacă se merită să te mai duci să faci educație pe banii ăștia.
   Ar fi frumos ca directorii respectivi, să- și manifeste curajul și să facă ” .. ” cele de mai sus în direct cu șeful superior, nu cu niște amărâți de sclavi de pe tarlaua sistemului de educației.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Este normal ca șoferul să fie bine plătit, că doar el știe câte matrapazlâcuri face șeful, inclusiv plimbatul amantelor, cumpărături, șpăgăreli, etc.

  Reply
 3. 3

  Gheorghe

  Ei, șefii de instituții și- au umflat salariile. Cu munca nu se omoară că trebuie să ajungă odihniți acasă, în schmib au pretenții ridicate de la subalterni, aceștia să primească salarii cât mai mici și nu care- cumva să ridice vreunul privirea în sus că i se și atrage atenția că nu este moral.
  Țara asta este cu susul în jos.
  Adevărul că tupeiștii de la conducere au și pe cine prosti.
  Ar fi frumos să- l întrebați pe Titi de la ISJ Argeș dacă pentru banii pe care îi ia (legal și ilegal) știe a face o împărțire.
  Vorba ceea cine muncește nu are iar cine stă degeaba are.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  La ultima ședință organizată cu directorii de școli, șeful ăl mare le- a spus să comunice subalternilor cadre didactice că nu este moral ca un cadru didactic să- și dorească un salariu mai mare, că doar s- a făcut cadru didactic din pasiune și nu pentru bani, de asemenea când a intrat în sistem știa ce- l așteaptă, etc..
  Umilință mai amare nu au îndurat cadrele didactice în ultimii 100 de ani, așa cum îndură de la un neavenit ajuns la conducerea inspectoratului numai pe bază de carnet de membru de partid (pardon concurs simulat). Oare cum este posibil ca un astfel de individ să bată obrazul profesorilor, atâta timp cât el a făcut numai ilegalități (bineânțeles imorale)?

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Repetiția „cadru didactic ” făcută în fraza de mai sus, , ș.a., sunt cu intenție.
   Nu degeaba se spune bate șaua să priceapă iapa.

   Reply
  2. 4.2

   Eminovici

   Și când te gândești că un absolvent de poliție cu 6 luni (cursuri făcute mai mult pe acasă) are peste 3000 lei/ lună de la Stat (peste 2000 salariu + peste 1000 lei normă de hrană și îmbrăcat), îți vine să te întrebi de ce trebuie să îți mănânci creierii 5 ani prin facultăți cu integrale de volum și alte matematici speciale (astea sunt pentru cei incapabili a fura).
   Este interesant ce mai are de spus Generalul de la ISJ Argeș.
   Probabil că o să ne spună că, cei care lucrează prin învățământ trebuie să mănâncă aer (iar dacă li se face foame să mai ia un rând, că deocamdată nu a pus PSD.ul impozit pe el) și se îmbracă nud.
   Domnule Tudosoiu acesta este respectul pe care- l acorzi matale (și partidul) cadrelor didactice – salarii de rahat, cât mai există și ăsta.
   Dacă ar ști cadrele didactice cât îi înjură nesimțitul din frunte există șansa să iasă o revoluție.

   Reply
   1. 4.2.1

    Eminovici

    să mănânce

    Reply
   2. 4.2.2

    Anonim

    Cine nu va lasă sa va faceți polițist? Ture de noapte, sărbători pe străzi nu vacante de 3 luni!

    Reply
    1. 4.2.2.1

     Anonim

     Ture de noapte. Da, prin baruri, la curve, etc.
     De ce nu m- am făcut polițist?
     Răspunsul este simplu:
     1) Coupția exte prea mare în sistemul MAI și în JUstiție în general. Salariile sunt mari, pentru că instituțiile în cauză sunt instituții de represiune.
     2) NU sunt de acord cu datul șpăgilor la intrarea în Poliție, armată, parchete, instanțe de judecată, etc(a se vedea trucarea concursului de admitere la unitatea de tancuri Pitesti de acum 7 ani, care s-a lăsat cu multe capete rase). Nu degeaba este cunoscut Piteștiul pe tot globul cu afacerea permiselor.
     3) Cred că mă duce creierul mai mult decât pe un polițist care primește și dă șpagă.
     Nu sunt de acord ca instituțiile de represiune să fie plătite bine (pentru mușchi și prostie, că, creier nu se cere), pe spinarea celorlalți.
     etc.
     Este inadmisibil ca un cadru didactic aproape de pensionare să aibă un venit mai mic decât al unui tablagiu debutant care a dat șpagă să- și ocupe locul (și care toată viața va avea în cap doar dorința de a stoarce cât mai multă șpagă).

     Reply
    2. 4.2.2.2

     Anonim

     Acesta este respectul pe care- l manifestă statul față de materia cenușie.
     Practic politicul nu are nevoie de materie cenușie, că asta strică alegerile și limitează furturile din instituții.

     Reply
    3. 4.2.2.3

     Anonim

     Domnule polițist, pentru că nu vă faceți treaba, țara asta a ajuns un câmp de luptă al hoților.
     Lucrurile nu ar fi stat așa dacă poliția își făcea treaba.
     Se pare că nu tot românul dorește să se facă polițist (…) pentru a sprijini furtul.
     În țara asta mai sunt și oameni care nu sunt de acord cu hoția.

     Reply
 5. 5

  Anonim

  Este aproape imposibil ca un cadru didactic să ocupe un post de șofer la instituțiile amintite de dvs.
  Profesorii care racolează clienții pentru meditații din instituțiile școlare, nu/ și vor dori niciodată să facă schimb de posturi, iar cei care nu fac meditații, nu le ajung banii de șpagă pentru a avea vreo șansă să ocupe un astfel de post.
  Singura excepție ar fi ca în loc de șpagă să se ofere alte diverse avantaje șefilor…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.