ad
ad

3 Comentarii

 1. 1

  Lev

  Buna ziua, am o intrebare;

  – daca sunt 735 de unitati protejate, cate persoane cu dizabilitati au angajate?
  – se spune ca aproximativ 2000 de persoane cu dizabilitati!

  735 * 2 (pers. dizabili.) = 1470 de persoane (pentru infintarea unei unitati protejate, sa punem minim 2 pers.)

  Intrebare; – cate unitati protejate ar trebui sa existe in romania sa putem angaja cel putin 10.000 de persoane cu dizabilitati?

  Reply
  1. 1.1

   Unitate protejata CUCERITORII

   Draga Lev, calculul tau este foarte simplist . De ce numai 2 persoane angajate intr-o unitate protejata? Tocmai cei care au infiintat unitati protejate cu 1-2 angajati ne-au adus in situatia prezenta. Mai cugeta un picut la situatia de fapt

   Reply
 2. 2

  eugenb

  1) Calculul lui Lev este corect. Nu i se da insa raspunsul la intrebarea pe care a pus-o. De ce? Sa intelegem ca si cei de la UP Cuceritorii nu au prea multi angajati cu dizibilitati si au sarit ca arsi ca trebuie sa plateasca Statului niste bani in plus acum ?! 2) Intrebare: Cate UP -uri au in prezent maximumul de 4% angajati cu dezibilitate (de gr.II si III invaliditate) si cate UP preferau pana acum sa plateasca bani Statului in loc sa angajeze (pe durata nedeterminata) persoane cu dizibilitate? 3) Intrebare: Cate Dispozitive medicale necesare unor persoane ce au nevoie reala de ele s-au distribuit fara … interventii, pile, bani, etc. 4) Autorul articolului acesta are o ruda directa sau a ingrijit (fara vreo pretentie baneasca sau de alt fel) o persoana cu dezibilitate min.1 an ? Obs. Nu sunt rau, ci doar de 10 ani sufar de un ACV Hemoragic, insa numai de 3 ani mi s-a recunoscut dreptul de a fi suferind (gr.II invaliditate) pentru simplu motiv ca … nu eram membru al PDL (culmea, desi exista o Lege si o Decizie a Presed.Com.Eval. erau suferinzii de ACV Hem. erau asimilati cu cei care sufereau un … anevrism si se considera ca sunt … simpli Bolnavi de parca centrul (mort) din creier se putea revigora (renaste) . Am solicitat la diferite asa-zis organizatii care sustin ca vin in ajutorul celor suferinzi locomotori dar mi-au refuzat ajutorul pe motiv ca nu aveam faimosul Certificat, dar nu mi-au verificat macar actele medicale justificatoare. Manipularea vine din partea acestor firme si organizatii care se plang ca sunt puse la cheltuiala, dar uita sa arate ca nu fac aproape nimica cu adevarat in folosul celor care au cu adevarat nevoie, ci doar … se folosesc de facilitatile pe care le asigura Statul. Autorul articolului se pare ca mai are mult pana va ajunge sa afle si parerea celor care sunt suferinzi sau intretinatori. Articolul (dupa parerea mea) este deocamdata … incomplet. Pacat!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.