ad
ad

2 Comentarii

 1. 1

  Emil Sinescu

  Emil Sinescu
  Nu este adevarat…,prietenul meu mai mare cu 20 de ani nu a murit !A murit doar o umbra a materiei telurice, care se numeste Marin Ionita -scriitor argesean de mare talent …
  Faptura sa mirobolanta si escatologica a batut la poarta vesniciei…,cu toiagul de aur, ca sa-i deschida si…Vesnicia cu ochii inundati de lacrimi, i-a deschis usa de lumina eterna !
  In timpul vietii sale , critica- izvor de receptare-nu i-a cantarit cum se cuvine opera sa.
  Mahnit si intristat in adancul sau-Marin Ionita a asteptat o jumatate de veac ,sa i se faca o dreptate,in stricto sensu !
  La varsta de 18 ani ,tanarul reporter si redactor sef la ziarul,,#Faclia hidrocentralei Vidraru#mi=a publicat poezia A p a .El scriitorul Marin Ionita a tinut in temnita pieptului o inima de aur celest,asemeni convivului sau de condei Octav Parvulescu !
  Odihneasca-se in pacea sfantaq din paradisul verde din Trivale. A m i n !

  Reply
 2. 2

  aristiotel anonimul

  Aristotel cel Tanar
  A fii scriitor intr-o tara guvernata de rechini-nu este usor…
  Marin Ionita traieste vesnic prin cartile scrise vde el si publicate.Este un mare castig,atunci cand Cezarului i se da ceea ce marita.
  Acum,profesorul de romana preda lectii de escatologie la ingeri…
  Lui,vesnica amintire, Am prefacut o lacrima intr-o lumanare,am aprins lumanarea magica la mormantul alb al scriitorului. El este maia tare decat Nicolae Velea si Marin Preda !
  Amin.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.